Stoiximan Super League

Σεβίλλη: «Συγχαρητήρια Μανόλο»

Τις ευχές της στον Μανόλο Χιμένεθ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ, εξέφρασε η ομάδα της Σεβίλλης, μέσω γραπτής ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδας της. Στον εν λόγω κείμενο γίνεται, επίσης, αναφορά στη θητεία του προπονητή της «Ένωσης» στην ομάδα της Ανδαλουσίας και ως παίκτης και ως τεχνικός.

Τις ευχές της στον Μανόλο Χιμένεθ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ, εξέφρασε η ομάδα της Σεβίλλης, μέσω γραπτής ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδας της.

Στον εν λόγω κείμενο γίνεται, επίσης, αναφορά στη θητεία του προπονητή της «Ένωσης» στην ομάδα της Ανδαλουσίας και ως παίκτης και ως τεχνικός.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Ανδαλουσίας:

«Η Σεβίλλη και όλοι όσοι βρίσκονται στην οικογένειά της συγχαίρουν τον Μανόλο Χιμένεθ, πρώην παίκτη και πρώην προπονητή του συλλόγου, για την επιτυχία του με την ΑΕΚ Αθηνών να κατακτήσει το Κύπελλο στην Ελλάδα, κερδίζοντας τον Ατρόμητο με το εμφατικό 3-0. Ο Χιμένεθ, γαλουχήθηκε ως παίκτης στις ακαδημίες της Σεβίλλης, έπαιξε περισσότερο από μια δεκαετία στην ομάδα της Σεβίλλης, ενώ είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Primera Division. Ήταν αρχηγός της ομάδας και αφού “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια εντάχθηκε στο τεχνικό προσωπικό του οργανισμού, φτάνοντας πρώτος προπονητής στην πρώτη ομάδα της Σεβίλλης, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στην πρώτη του σεζόν και την τρίτη στη δεύτερη. Στην τρίτη του σεζόν απολύθηκε λόγω των αποτελεσμάτων, αν και η ομάδα είχε προκριθεί στον τελικό του Copa del Rey. Συγχαρητήρια Μανόλο!»

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x