Stoiximan Super League

Γκερέιρο: «Δυστυχώς… συνήθισα»

Τα θλιβερά γεγονότα του τελικού του Κυπέλλου ΟΠΑΠ δεν προκάλεσαν έκπληξη στον Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος σε συνέντευξή του στη βραζιλιάνικη «Globoesporte» δήλωσε πως του έχουν γίνει κακή συνήθεια.

Τα θλιβερά γεγονότα του τελικού του Κυπέλλου ΟΠΑΠ δεν προκάλεσαν έκπληξη στον Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος σε συνέντευξή του στη βραζιλιάνικη «Globoesporte» δήλωσε πως του έχουν γίνει κακή συνήθεια.

«Δυστυχώς εδώ έχω συνηθίσει σε αυτά τα πράγματα. Όταν μια ομάδα χάνει, οι οπαδοί εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο για να σου επιτεθούν. Όταν μία ομάδα κερδίζει, εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν. Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο. Οι αρχές πρέπει να πάρουν επιτέλους κάποια μέτρα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος, αλλά πολιτογραφημένος Πολωνός μέσος.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ είπε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα. Η ΑΕΚ είχε να κατακτήσει κάποιον τίτλο για εννέα χρόνια και από τη στιγμή που χάθηκε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο ήταν η τελευταία μας ευκαιρία για να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Χαίρομαι για την ομάδα και τον εαυτό μου. Ήρθα εδώ για να κατακτήσω τίτλους, όπως είχα κάνει και στις περισσότερες ομάδες που είχα αγωνιστεί. Δόξα το Θεό πήραμε το Κύπελλο και τώρα θα διεκδικήσουμε μέσα από τα πλέι οφ μία θέση στο Champions League».

Αναφορικά με την προσαρμογή του στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη χώρα, τόνισε: «Είναι εύκολο να ταιριάξεις στην ΑΕΚ, γιατί ο προπονητής είναι Ισπανός, υπάρχουν πολλοί παίκτες από την Αργεντινή και η βασική γλώσσα της ομάδας είναι τα ισπανικά. Επιπλέον η Ελλάδα είναι μία τουριστική χώρα και πολύς κόσμος μιλά αγγλικά και η προσαρμογή ήταν εύκολη για μένα».

Πάντως για το μέλλον του άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. «Έχω διετές συμβόλαιο, αλλά όλη η κατάσταση αφήνει ένα ερωτηματικό. Η Ελλάδα είναι σε βαθιά οικονομική κρίση και δεν ξέρω πώς θα αντιμετωπίσει ο σύλλογος την κατάσταση. Πάντως είμαι χαρούμενος εδώ. Αν προκύψει κάποια πρόταση, είμαι ανοικτός να τη συζητήσω. Όμως για να φύγω θα πρέπει η πρόταση να είναι καλή για μένα και το σύλλογο», ανέφερε.

Τέλος, επισήμανε πως ενημερώνεται για τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις στην πατρίδα του. «Πάντα παρακολουθώ το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Όταν τα παιχνίδια είναι αργά και δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω από την τηλεόραση, ενημερώνονται από το διαδίκτυο».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x