Stoiximan Super League

«Ελεύθερος ο Γκάμπριελ»

Την ελευθερία του από τον Παναθηναϊκό θα αποκτήσει ο Γκάμπριελ, υποστηρίζουν βραζιλιάνικα μέσα. «Μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε απάντηση, θεωρώ πως οδηγούμαστε προς αυτό που θέλουμε», είναι τα λόγια του πατέρα του ποδοσφαιριστή σε ιστοσελίδα του Πόρτο Αλέγκρε.

Την ελευθερία του από τον Παναθηναϊκό θα αποκτήσει ο Γκάμπριελ, υποστηρίζουν βραζιλιάνικα μέσα.

«Μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε απάντηση, θεωρώ πως οδηγούμαστε προς αυτό που θέλουμε», είναι τα λόγια του πατέρα του ποδοσφαιριστή σε ιστοσελίδα του Πόρτο Αλέγκρε.

Το δημοσίευμα του «clicrbs», αναφέρει πως ο Γκάμπριελ δεν έχει πρόβλημα να …βάλει το χέρι στην τσέπη, αφού πρόσφατα έγινε πατέρας και αισθάνεται πολύ ευτυχισμένος στο Πόρτο Αλέγκρε και την Γκρέμιο. «Ίσως χρειαστεί να δώσουμε και ένα μικρό ποσό. Όλα θα ξεκαθαρίσουν με την απάντηση που θα πάρουμε. Ο Γκάμπριελ προτίθεται να βάλει το χέρι στην τσέπη και να μην πάρει τα λεφτά που του χρωστάει ο Παναθηναϊκός από το τρέχων συμβόλαιο» είπε ο Βλαντιμίρ Ροντρίγκεζ, πατέρας του παίκτη.

Από τον Παναθηναϊκό, δηλώνουν πως για να μείνει ελεύθερος ο Γκάμπριελ, πρέπει να υπάρξει πρόταση, χωρίς να συζητούν κάποια άλλη εκδοχή. Από τη στιγμή που οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής ανήκει με συμβόλαιο στο «τριφύλλι» και η τεχνική ηγεσία έχει δηλώσει πως τον χρειάζεται, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να απεμπλακεί κάποιος από την ομάδα.

Ο ατζέντης του παίκτη, Μαρσέλο Σάντερ, ο οποίος είχε επικοινωνία με το www.sday.gr, είπε: «Ο Γκάμπριελ είναι συγκεντρωμένος στο ερχόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό. Ο ποδοσφαιριστής μου είναι ευχαριστημένος πάντως από τον Παναθηναϊκό και δεν του χρωστάνε κάτι. Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και δεν γνωρίζω γιατί γράφτηκε κάτι τέτοιο».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x