Stoiximan Super League

«Θα περιμένω τους άλλους μετόχους»

Στάση αναμονής αναμένεται να κρατήσει ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αναφορικά με το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου του Παναθηναϊκού. Μέσω της Sportday, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριξε ότι θα βάλει τα χρήματα που του αναλογούν βάσει ποσοστού, αρκεί να το κάνουν πρώτα οι υπόλοιποι. Με Σιμάο σε ρόλο εξολοθρευτή οι «πράσινοι» στην Τούμπα. Μέχρι τέλη Μαΐου ο τεχνικός διευθυντής και ακολουθούν Αμπντούν, Γκαρσία.

Στάση αναμονής αναμένεται να κρατήσει ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αναφορικά με το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου του Παναθηναϊκού. Μέσω της Sportday, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριξε ότι θα βάλει τα χρήματα που του αναλογούν βάσει ποσοστού, αρκεί να το κάνουν πρώτα οι υπόλοιποι.

Το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας περιμένουν όλοι στον Παναθηναϊκό, αφού τότε θα ανοίξει ο ειδικός λογαριασμός και θα φανούν πόσα χρήματα έχουν μπει για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας. Ο Αδαμάντιος Πολέμης βάζει τις 250.000 ευρώ που του αναλογούν, τα οποία ίσως να είναι και τα μόνα που θα μπουν στον ειδικό λογαριασμό, σε αντίθεση με τους Νίκα και Ξυλά που δεν θα συμμετέχουν. Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος Γιαννακόπουλος τόνισε στην Sportday: «Εγώ θα βάλω το ποσό που μου αναλογεί, εφόσον βάλουν το ποσό που τους αναλογεί και οι άλλοι μέτοχοι» και πρόσθεσε αναφερόμενος στο πότε: «Θα περιμένω να δω τι θα κάνουν οι άλλοι και θ' αποφασίσω».

Τη στάση αναμονής του προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ έχει τονίσει ότι θα ακολουθήσει και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, αλλά και ο Νικόλας Πατέρας, με τον πρώτο να εμμένει στη θέση του να συμμετέχει ως μέτοχος του 30% και όχι του 54%. Οι αποφάσεις που θα κρίνουν την όλη κατάσταση, το πιθανότερο είναι να παρθούν στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 17 Μαΐου.

Με Σιμάο εξολοθρευτή…

Το ρόλο της «σκούπας» μπροστά από την άμυνα του Παναθηναϊκού θα πάρει ο Σιμάο στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η απουσία των Μπουμσόνγκ και Καντέ που επιτάσσει την «μετακόμιση» του Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας, φέρνει τον Μοζαμβικανό χαφ δίπλα στον Ζιλμπέρτο με ρόλο να εξολοθρεύει τις επιθέσεις του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξέρει ότι μεγάλη δύναμη των Θεσσαλονικέων είναι τα γρήγορα άκρα τους, με Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη και για τον λόγο αυτό προτίθεται να χρησιμοποιήσει στα δεξιά τους Βύντρα και Μαρίνο, για να αναχαιτίσει τον Πορτογάλο και αριστερά τον Ιωαννίδη, ο οποίος θα παίρνει βοήθειες από τον Σιμάο, για… χάρη του «Σάλπι». Στα χαφ τώρα, το ρόλο του δημιουργού που είχε ο Κατσουράνης αναμένεται να αναλάβει ο Ζιλμπέρτο, με τον Νίνη να κάνει τη… δουλειά τους και τους Χριστοδουλόπουλο και Σισέ να προσπαθούν να χτυπήσουν στην ταχύτητα.

Πιο αναλυτικά, στο 4-3-3 που θα παρατάξει, όπως όλα δείχνουν, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ο Τζόρβας θα κάτσει κάτω από το δοκάρια, ο Βύντρα θα είναι δεξί μπακ, ο Ιωαννίδης αριστερό και οι Κατσουράνης-Σαριέγκι κεντρικό δίδυμο. Μπροστά τους θα παίζει ο Σιμάο, με τους Ζιλμπέρτο και Νίνη στο κέντρο και τους Μαρίνο, Χριστοδουλόπουλο να δίνουν βοήθειες στον φουνταριστό Σισέ.

Τεχνικός διευθυντής και μεταγραφές

Την οριστική απόφαση για το πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα αναμένεται να πάρουν μέχρι το τέλος του μηνός οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Οι επιλογές είναι τρεις ελληνικές και τρεις από το εξωτερικό. Από την ντόπια αγορά έχουν προκριθεί οι Φύσσας, Ζήκος και Βρύζας, ενώ από αυτήν του εξωτερικού, οι Φαλκς, Νάνι (με λιγότερες πιθανότητες) και ένα όνομα που δεν έχει διαρρεύσει ακόμα.

Μόλις ολοκληρωθεί η πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή θα αρχίσει άμεσα ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με τις λύσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα να έχουν το προβάδισμα. Η περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν από την Καβάλα βρίσκεται πιο ψηλά από τις υπόλοιπες, με τους «πράσινους» να έχουν ζητήσει χρόνο από τους «Αργοναύτες», ώστε να τελειώσουν τα διοικητικά τους θέματα πρώτα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η περίπτωση του Πίτου Γκαρσία, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος τον επόμενο μήνα, αφού έχει καταθέσει προσφυγή τον Ηρακλή. Στα υπ’ όψιν βρίσκεται και ο Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις του κέντρου, αλλά και ο Καρίμ Σολτάνι, που μένει επίσης ελεύθερος.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x