Stoiximan Super League

Η ταχύτητα μετράει στον Παναθηναϊκό

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ κόντρα τον ΠΑΟΚ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καταστρώνει τα πλάνα του, πάρα τις απουσίες που αντιμετωπίζει, στοχεύοντας στο να εξουδετερώσει τα ατού του «Δικεφάλου του Βορρά» και να καταφέρει να τον «χτυπήσει» εκεί που… πονάει. Βασικοί Κατσουράνης και Σιμάο. Χωρίς κόσμο στην Τούμπα.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ κόντρα τον ΠΑΟΚ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καταστρώνει τα πλάνα του, πάρα τις απουσίες που αντιμετωπίζει, στοχεύοντας στο να εξουδετερώσει τα ατού του «Δικεφάλου του Βορρά» και να καταφέρει να τον «χτυπήσει» εκεί που… πονάει.

Την προτελευταία προπόνησή του, πριν την μάχη της Τούμπας έκανε σήμερα ο Παναθηναϊκός. Ο Φερέιρα, πλην των Σπυρόπουλου και Σεϊταρίδη, οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών, όχι όμως και απουσιών. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του, κόντρα στους Θεσσαλονικείς, τους τιμωρημένους Μπουμσόνγκ και Καντέ από το αμυντικό του «οπλοστάσιο», αλλά και τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Στην πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.

Με Κατσουράνη και Σιμάο

Στη χρησιμοποίηση του Κώστα Κατσουράνη, ως παρτενέρ του Γιόσου Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας, έχει καταλήξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Έλληνας μέσος την «έχει» τη θέση και παρά το γεγονός ότι χάνει σε δημιουργικό κομμάτι στο κέντρο, κερδίζει σε… μυαλό στην άμυνα ο Πορτογάλος. Τη θέση του «Κατσού» θα πάρει ο Σιμάο, με τον Ζιλμπέρτο να παίρνει έναν πιο δημιουργικό ρόλο δίπλα στον Νίνη. Ιωαννίδης και Βύντρα θα είναι τα πλάγια μπακ, ενώ Χριστοδουλόπουλος και Μαρίνος τα «στηρίγματα» του Σισέ στην επίθεση.

Ο Φερέιρα θέλει να καλύψει την ταχύτητα των Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια στα άκρα, οι οποίοι αποτελούν το μεγάλο «όπλο» των Θεσσαλονικέων, αλλά και να τους «χτυπήσει» με τον ίδιο τρόπο με τους Σισέ και Χριστοδουλόπουλο.

Χωρίς κόσμο στην Τούμπα

Ανακοίνωση, όπως υποχρεούται, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, με την οποία ενημερώνει ότι δεν της χορηγήθηκαν εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:
• Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν χορηγήθηκαν εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα.

• Κάθε οργανωμένη ή μη προσέλευση φιλάθλων με τα διακριτικά εμβλήματα του Παναθηναϊκού στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί.

• Δεν θα ορισθεί ζώνη ή τμήμα κερκίδων του γηπέδου για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού
».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x