Stoiximan Super League

Για τη νίκη και τη διαφορά…

Με στόχο το «τρίποντο», με το οποίο θα αφήσει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική των πλέι οφ, τον ΠΑΟΚ πολύ πίσω στη «μάχη» της διεκδίκησης της πρώτης θέσης, ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Καντέ, Μπουμσόνγκ και Λέτο, αλλά και τους τραυματίες Σπυρόπουλο, Σεϊταρίδη, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, μαζί με τον Νταμιέν Πλεσί. Από Δευτέρα τα εισιτήρια με ΑΕΚ.

Με στόχο το «τρίποντο», με το οποίο θα αφήσει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική των πλέι οφ, τον ΠΑΟΚ πολύ πίσω στη «μάχη» της διεκδίκησης της πρώτης θέσης, ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Καντέ, Μπουμσόνγκ και Λέτο, αλλά και τους τραυματίες Σπυρόπουλο, Σεϊταρίδη, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, μαζί με τον Νταμιέν Πλεσί.

Στη σημερινή προπόνηση, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ντέρμπι της Τούμπας, συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού», πλην των Σεϊταρίδη και Σπυρόπουλου, οι οποίοι έκαναν ατομικό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας “5-2” και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.

Μετά την ολοκλήρωσή του ανακοινώθηκε η 20μελής αποστολή, στην οποία συμμετείχε και ο Μαχλελής, ο οποίος προπονούνταν με την υπόλοιπη ομάδα όλη την εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-3-3 και τους Τζόρβα, Βύντρα, Ιωαννίδη, Σαριέγκι, Κατσουράνη, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Νίνη, Μαρίνο, Χριστοδουλόπουλο, Σισέ. Με αυτή την ενδεκάδα, οι «πράσινοι» διαθέτουν και ταχύτητα και ύψος στα στημένα, τα οποία θα ξεκινούν από τα πόδια των Νίνη και Χριστοδουλόπουλου. Αν τελικά προτιμηθεί ο Καραγκούνης στο αρχικό σχήμα ή μπει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι εκτελέσεις είναι πολύ πιθανό να… μεταφερθούν στα δικά του πόδια.

Από Δευτέρα τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται από τη Δευτέρα τα εισιτήρια για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Η «πράσινη» ΠΑΕ, με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ενημερώνει πως οι τιμές θα κυμαίνονται από 10 έως 35 ευρώ, ενώ για την αγορά τους θα είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x