Stoiximan Super League

Γκαρσία: «Δεν υπάρχει καιρός για πανηγυρισμούς»

Δεν πρέπει να εφησυχάσει ο ΠΑΟΚ επειδή επικράτησε του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά τη νίκη (2-1) της ομάδας του στην πρεμιέρα των πλέι οφ. «Δεν υπάρχει καιρός για πανηγυρισμούς γιατί έχουμε μπροστά μας κι άλλα παιχνίδια», είπε ο Ουρουγουανός.

Δεν πρέπει να εφησυχάσει ο ΠΑΟΚ επειδή επικράτησε του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά τη νίκη (2-1) της ομάδας του στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

«Δεν υπάρχει καιρός για πανηγυρισμούς γιατί έχουμε μπροστά μας κι άλλα παιχνίδια», είπε ο Ουρουγουανός.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

«Είναι σημαντική μία νίκη, ιδιαίτερα απέναντι σε μία ομάδα που βρισκόταν πάνω από εμάς. Δεν υπάρχει καιρός για πανηγυρισμούς, όμως, γιατί έχουμε μπροστά μας κι άλλα παιχνίδια. Είναι πιθανόν να μας βοήθησε η διακοπή, όπως και ο αγωνιστικός χώρος. Εάν είναι καλός ο αγωνιστικός χώρος, μπορούμε και παίζουμε καλύτερα. Όλες οι ομάδες στα πλέι οφ παίζουν γιατί το αξίζουν, όλες είναι επικίνδυνες και δεν πρέπει να υποτιμούμε καμία. Ο καθένας μπορεί να πει πολλά, το θέμα είναι να τα πει και μέσα στο γήπεδο. Πάντως, είναι πολύ άσχημο να τελειώνει το πρωτάθλημα και να γίνεται διακοπή για ένα διάστημα για τρεις εβδομάδες και μετά να ξεκινάνε τα πλέι οφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x