Stoiximan Super League

«Μακριά από τον Βόλο»

Να μην πλησιάσουν στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή, καλεί μέσω νέας ανακοίνωσης της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τους φίλους της ομάδας. Φόβος για πιθανή πρόκληση λόγω της κόντρας με τον Μπέο και της συμπεριφοράς του τελευταίου στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, οι λόγοι της δεύτερης ανακοίνωσης. , επανέλαβε ο Παύλος Γιαννακόπουλος σε συνέντευξή του.

Να μην πλησιάσουν στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή, καλεί μέσω νέας ανακοίνωσης της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τους φίλους της ομάδας.

Φόβος για πιθανή πρόκληση λόγω της κόντρας με τον Μπέο και της συμπεριφοράς του τελευταίου στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, οι λόγοι της δεύτερης ανακοίνωσης. Το ίδιο ζήτησε άλλωστε στις αρχές της εβδομάδας ο Γόντικας από τους οργανωμένους σε συνάντηση που είχαν για την προφύλαξη της ομάδας.

Προσέχουν για να έχουν στον Παναθηναϊκό, αφού η κόντρα με τον Αχιλλέα Μπέο είναι γνωστή. Δεν έχει περάσει καιρός άλλωστε από τα όσα διαδραματίστηκαν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, όταν ο Μπέος μίλησε άσχημα στον Γόντικα, όταν οι μπάλες έπεφταν βροχή στο τελευταίο πεντάλεπτο, όταν ο ιδιοκτήτης της Θεσσαλικής ομάδας ήταν μονίμως στο γήπεδο, όταν ακόμη και η διαιτησία ήταν προκλητική…

Όλα αυτά περνάνε από το μυαλό των ανθρώπων της διοικούσας επιτροπής του «τριφυλλιού», που εξέδωσαν ανακοίνωση δεύτερη φορά για να μην παραβρεθεί κανείς φίλος της ομάδας στον Βόλο. Υπάρχει ανάγκη, ο Παναθηναϊκος να κρατηθεί ζωντανός. Και πιθανή τιμωρία την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θα ήταν εξοντωτική.

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την από 10/05/2011 υπ’ αριθμ. 1003/2/407/20-στ. απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

• Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν αποκλειστικά στους οργανωμένους και μη φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. δεν θα παραλάβει εισιτήρια για τον αναφερόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα. Για το λόγο αυτό δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας όπως αποφασίστηκε από τη SUPER LEAGUE. Κάθε οργανωμένη ή μη προσέλευση φιλάθλων με τα διακριτικά εμβλήματα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν θα επιτραπεί. Επίσης δεν θα διατεθεί τμήμα των κερκίδων του σταδίου προκειμένου να καταληφθεί από φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

• Καλούμε τους φιλάθλους μας από όλες τις περιοχές της χώρας να μην μεταβούν την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είτε οργανωμένα είτε μεμονωμένα για την αποφυγή οποιασδήποτε πρόκλησης.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x