Stoiximan Super League

Ο επαγγελματίας...

Εδώ και μερικές μέρες, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μετράει αντίστροφα τις μέρες για να επαναπατριστεί, γράφοντας το ακόμη και στο twitter. Αλλά αυτό έγραψε το απόγευμα της Τρίτης, ενδεχομένως να πρέπει να προβληματίσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», έγραψε ο Βραζιλιάνος, δείχνοντας πως η λέξη αδιαφορία δεν βρίσκεται στο λεξιλόγιο του, συγκριτικά με άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Εδώ και μερικές μέρες, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μετράει αντίστροφα τις μέρες για να επαναπατριστεί, γράφοντας το ακόμη και στο twitter.

Αλλά αυτό έγραψε το απόγευμα της Τρίτης, ενδεχομένως να πρέπει να προβληματίσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

«Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», έγραψε ο Βραζιλιάνος, δείχνοντας πως η λέξη αδιαφορία δεν βρίσκεται στο λεξιλόγιο του, συγκριτικά με άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, ο Ζιλμπέρτο, δεν έδειξε ίχνος βεντετισμού. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του εξάλλου, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον αμυντικό μέσο, ο οποίος πάντα δουλεύει στις προπονήσεις και ποτέ δεν προκάλεσε το παραμικρό πρόβλημα.

Στο twitter, το απόγευμα της Τρίτης, ο Ζιλμπέρτο επιβεβαίωσε τους χαρακτηρισμούς που γράφονται πιο πάνω για αυτόν, αφού στην καταχώριση του λέει: «Άλλες οχτώ μέρες έμειναν για το τέλος της σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια για να εξασφαλίσουμε μία θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x