Stoiximan Super League

Τετάρτη το ραντεβού με τον Γκάμπριελ

Ο Γκάμπριελ βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον μάνατζέρ του και Τετάρτη, πιθανότατα, θα έχει ραντεβού με τον Δημήτρη Γόντικα ώστε να ξεκαθαριστεί από τώρα το μέλλον του ή όχι στην Ελλάδα. Ο παίκτης θέλει να γυρίσει στην Βραζιλία, η Γκρέμιο όμως δεν έχει χρήματα να καλύψει το συμβόλαιό του και ο Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο χωρίς χρηματικό αντίτιμο.

Ο Γκάμπριελ βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον μάνατζέρ του και Τέταρτη, πιθανότατα, θα έχει ραντεβού με τον Δημήτρη Γόντικα ώστε να ξεκαθαριστεί από τώρα το μέλλον του ή όχι στην Ελλάδα.

Ο παίκτης θέλει να γυρίσει στην Βραζιλία, η Γρέμιο όμως δεν έχει χρήματα να καλύψει το συμβόλαιό του και ο Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο χωρίς χρηματικό αντίτιμο.

Ο ποδοσφαιριστής θα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση, αφού έχει εκδηλώσει επανειλημμένως την επιθυμία του να επιστρέψει στη χώρα του, αλλά είναι πολύ δύσκολο στην οικονομική κατάσταση που είναι ο Παναθηναϊκός να κάνει… χάρες.

Αν δεν τα βρούνε οι δύο πλευρές, τότε, πιθανότατα, ο Γκάμπριελ θα επιστρέψει στη Βραζιλία για να... πακετάρει και να επιστρέψει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού τέλος Ιουνίου. Ο μεσοαμυντικός έγινε πρόσφατα πατέρας και θέλει πολύ να μείνει στη χώρα του, αλλά το συμβόλαιο του τον δένει στην Ελλάδα.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x