Stoiximan Super League

Οι… πεσόντες της Τούμπας!

Ο πόνος για την απώλεια του σημαντικού τριπόντου, που έριξε την ΑΕΚ από την κορυφή των play-off, δεν ήταν ο μόνος με τον οποίο αποχώρησαν από την Τούμπα οι Δέλλας και Καράμπελας. Οι αμυντικοί της «Ένωσης» αποκόμισαν αμφότεροι μικροπροβλήματα τραυματισμών -τα οποία, ωστόσο, δεν αναμένεται να θέσουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής στο Βόλο.

Ο πόνος για την απώλεια του σημαντικού τριπόντου, που έριξε την ΑΕΚ από την κορυφή των play-off, δεν ήταν ο μόνος με τον οποίο αποχώρησαν από την Τούμπα οι Δέλλας και Καράμπελας.

Οι αμυντικοί της «Ένωσης» αποκόμισαν αμφότεροι μικροπροβλήματα τραυματισμών -τα οποία, ωστόσο, δεν αναμένεται να θέσουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής στο Βόλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Κολοσσός» έχει υποστεί οστική θλάση κεφαλής (μετά την αγκωνιά του Κοντρέρας, που είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί «μπαταρισμένος» στα τελευταία λεπτά), ενώ ο αριστερός μπακ ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Όπως και να ‘χει, οι δύο παίκτες θα υποβληθούν την Πέμπτη σε εξετάσεις κι εκεί θα διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους, αλλά και ο ακριβής χρόνος που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x