Stoiximan Super League

ΑΕΚ, δεν υπάρχει μέση (λύση)!

Μέσα σε που είναι ήδη επίφοβο να φτάσει στα άκρα, τα μόνα προβλήματα της ΑΕΚ -πριν τον «τελικό» του Βόλου- είναι… στη μέση. Αγνοώντας τις προσπάθειες των Βολιωτών (όπως την ανακοίνωση της Παρασκευής) να κάνουν «μπαρούτι» το ματς -και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν και τέτοιες συνθήκες αν χρειαστεί- το μόνο που αγχώνει τους «κιτρινόμαυρους» είναι οι απουσίες που αντιμετωπίζουν στα χαφ.

Μέσα σε κλίμα που είναι ήδη επίφοβο να φτάσει στα άκρα, τα μόνα προβλήματα της ΑΕΚ -πριν τον «τελικό» του Βόλου- είναι… στη μέση.

Αγνοώντας τις προσπάθειες των Βολιωτών (όπως την ανακοίνωση της Παρασκευής) να κάνουν «μπαρούτι» το ματς -και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν και τέτοιες συνθήκες αν χρειαστεί- το μόνο που αγχώνει τους «κιτρινόμαυρους» είναι οι απουσίες που αντιμετωπίζουν στα χαφ.

Το «πολεμικό» κλίμα που πήγε να φουντώσει (ευτυχώς χωρίς συνέχεια) την Παρασκευή δεν επηρεάζει την ΑΕΚ. Άλλωστε, άπαντες σε αυτήν -με ή χωρίς την παρουσία των φορέων που ζήτησαν στο Βόλο- είναι προετοιμασμένοι για την… όχι ακριβώς φιλική ατμόσφαιρα που τους περιμένει εκεί.

Για εκείνο που δεν ήταν και τόσο προετοιμασμένοι, όμως, (αφού ήλπιζαν σε επιστροφή του Παντελή Καφέ, μετά τον προληπτικό αποκλεισμό του από την Τούμπα) ήταν η λειψανδρία που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν στα χαφ. Κι αυτό διότι η πολύ πιθανή πλέον απουσία του Έλληνα μέσου (που νιώθει ακόμα ενοχλήσεις) θα προστεθεί στη… σίγουρη του Μάκου (που αποβλήθηκε στην Τούμπα).

Έτσι, οι επιλογές του Χιμένεθ για το ρόμβο δεν είναι και κάποιο μεγάλο αίνιγμα, αφού τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιτελικό θα πάρουν (εκτός μεγάλου απροόπτου) οι -μόνοι διαθέσιμοι- Ντιόπ, Μίτσελ και Λαγός. Ο ρόλος του «δεκαριού», δε, πιθανότατα θα… απονεμηθεί στον Γκερέιρο -τον οποίο χρησιμοποιεί με τους βασικούς στις ασκήσεις τακτικής ο Ανδαλουσιανός.

Στην επίθεση, αντίθετα τα πράγματα είναι πιο… συγκεχυμένα, αφού θα έχει ενδιαφέρον το ποιος εκ των Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μπαχά θα πάρει θέση δίπλα στον «σίγουρο» Σκόκο.

Όπως και να ‘χει, περισσότερα θα φανούν στην προπόνηση του Σαββάτου, που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και μετά το τέλος της -και την ανακοίνωση της αποστολής- εκείνη θα αναχωρήσει οδικώς για το Βόλο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x