Stoiximan Super League

Με Σανκαρέ και Μπρέσκα ο Βόλος

Με τα ελάχιστα δυνατά προβλήματα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι φο. Ο Πάπα Σανκαρέ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με την «Ένωση», όπως άλλωστε και ο Μάριο Μπρέσκα, παρά τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

Με τα ελάχιστα δυνατά προβλήματα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι φο.

Ο Πάπα Σανκαρέ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με την «Ένωση», όπως άλλωστε και ο Μάριο Μπρέσκα, παρά τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση επιστρέφουν από τιμωρία και οι Μόνχε και Ρόκας, με αποτέλεσμα οι μοναδικοί απόντες να είναι ο τραυματίας Ούμπιντες και ο Σολάκης, που θα εκτίσει ποινή τιμωρίας.

Η προετοιμασία της θεσσαλικής ομάδας θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή προπόνηση που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, την αποστολή θα αποτελούν οι: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Σανκαρέ, Μόνχε, Μαρτίν, Ρόκας, Μητρόπουλος, Σέλεζι, Τομάς, Ακόστα, Ζαραδούκας, Γκότοβος, Ντολεζάι, Μπρέσκα, Νέμεμ, Άλβαρεζ, Ψυχογιός και Αναστασίου.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x