Stoiximan Super League

Ο «άρχοντας» του ντέρμπι

Τον Σταύρο Τριτσώνη όρισε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των play-off, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Ο ρέφερι του συνδέσμου Αθηνών θα έχει βοηθούς τους Ακρίβο (Αθηνών) και Ευθυμιάδη (Πιερίας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Μήτσιος. Στον άλλο παιχνίδι, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Βόλου θα σφυρίξει ο Γιάχος του συνδέσμου Χίου -με βοηθούς τους Φαντόπουλο (Πειραιά), Μπιτσίδη (Θράκης) και τέταρτο διαιτητή τον Χαραλαμπίδη (Καβάλας).

Τον Σταύρο Τριτσώνη όρισε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των play-off, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό (25/5, 20:30).

Ο ρέφερι του συνδέσμου Αθηνών θα έχει βοηθούς τους Ακρίβο (Αθηνών) και Ευθυμιάδη (Πιερίας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Μήτσιος.

Στον άλλο παιχνίδι της αυλαίας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Βόλου θα σφυρίξει ο Γιάχος του συνδέσμου Χίου -με βοηθούς τους Φαντόπουλο (Πειραιά), Μπιτσίδη (Θράκης) και τέταρτο διαιτητή τον Χαραλαμπίδη (Καβάλας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x