Stoiximan Super League

Ο… διχασμός βρωμάει απ’το κεφάλι

Τον τελευταίο καιρό το ΟΑΚΑ μύριζε μπαρούτι και η διχόνοια ήταν το κυρίαρχο φαινόμενο της εξέδρας. Θεμιτό, αρκεί να υπάρχουν όρια. Τα οποία, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ξεπεράστηκαν. Σε τέσσερις θύρες του ΟΑΚΑ έπεφτε ξύλο και τα ασθενοφόρα παρέλάβαν τραυματίες, οι οποίοι έχουν ταυτιστεί με τον Πατέρα, τον Βγενόπουλο, τον Βαρδινογιάννη… Θέμα του τσακωμού; Ποιος φταίει! Θύμα; Ο Παναθηναϊκός.

Τον τελευταίο καιρό το ΟΑΚΑ μύριζε μπαρούτι και η διχόνοια ήταν το κυρίαρχο φαινόμενο της εξέδρας.

Θεμιτό, αρκεί να υπάρχουν και κάποια όρια. Τα οποία, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ξεπεράστηκαν κατα πολύ.

Σε τέσσερις διαφορετικές θύρες του ΟΑΚΑ έπεφτε βροχή το ξύλο με τα ασθενοφόρα να παραλαμβάνουν τραυματίες!

Οι οποίοι, πήγαν να δουν την... καψούρα τους και τελικά έπαιζαν φάπες για το αν φταίει ο Πατέρας, ο Βγενόπουλος, ο Βαρδινογιάννης ή ο Γιαννακόπουλος!

Η ιστορία ξεκίνησε πριν μερικές εβδομάδες, όταν μερίδα των οργανωμένων έβριζε την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Η αλήθεια είναι πως… κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και με το στραβό κλίμα που υπάρχει λόγω της κάκιστης εικόνας της ομάδας, η… φωτιά αναζωπυρώθηκε και οι συγκεκριμένοι οπαδοί θυμήθηκαν την κόντρα τους.

Αυτό εξόργισε τους υπόλοιπους φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στο γήπεδο, οι οποίοι γιούχαραν τους οργανωμένου. Μακάρι να τελείωνε κάπου εδώ… Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το φαινόμενο του διχασμού επαναλήφθηκε πιο έντονα και κουβέντα στην κουβέντα, άρχισε να πέφτει το ξύλο βροχή στο μισό γήπεδο επί δέκα λεπτά.

Την ώρα, που ο Παναθηναϊκός κέρδιζε και γίνονταν το φαβορί για το εισιτήριο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ώρα, που ο Ζιλμπέρτο έδινε την τελευταία του παράσταση και την ώρα, που το «τριφύλλι» έκλεινε τη σεζόν μπροστά στον κόσμο του…

Αν δεν καταλαβαίνουν οι εκατομμυριούχοι μέτοχοι της ομάδας, πως αυτό αποτελεί την ταφόπλακα του Παναθηναϊκού, κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει. Εξάλλου, η δική τους κόντρα έχει επηρεάσει την κρίση των φίλων της ομάδας, οι οποίοι στερούνται το μηνιάτικο τους για να δουν τον Παναθηναϊκό και τελικά πλακώνονται στο ξύλο για… ξένα συμφέροντα! Η δύναμη κάθε ομάδας όταν έχει οποιουδήποτε τύπου προβλήματα, είναι η στήριξη του κόσμου της. Κι αυτό που συμβαίνει στις «πράσινες» κερκίδες, οδηγεί μαθηματικά στην απαξίωση και το γύρισμα της πλάτης του «πράσινου λαού» προς την ομάδα.

Ειδικά στην έκρυθμη κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα με τα νεύρα των πολιτών της να είναι στην… τσίτα, είναι πολύ πιο εύκολος και ο τσαμπουκάς στην κερκίδα και το γύρισμα της πλάτης σε κάτι που δεν είναι ελκυστικό. Και λύση υπάρχει. Δεν πρόκειται για κβαντική μηχανική για να το ψάχνουν και τόσο πολύ οι μέτοχοι. Είτε τα βρίσκουν τώρα πριν καταστραφεί τελείως ο Παναθηναϊκός, είτε να… αδειάσουν την γωνιά, αυτοί που δεν έχουν σκοπό να συνεισφέρουν.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x