Stoiximan Super League

Μένει ο Χιμένεθ!

Την παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν προανήγγειλε ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» πήγε ο ίδιος στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-0) και ενημέρωσε τους παίκτες για αυτήν την εξέλιξη. Δείτε τι είπε τόσο στον Ισπανό τεχνικό, όσο και στους ποδοσφαιριστές του.

Την παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν προανήγγειλε ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» πήγε ο ίδιος στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-0) και ενημέρωσε τους παίκτες για αυτήν την εξέλιξη. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος της αργοπορίας του Ισπανού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου.

Έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ οι συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι άκουσαν κάποια στιγμή επευφημίες και χειροκροτήματα, ενώ όταν Σκόκο και Σάχα βγήκαν έξω και ρωτήθηκαν για το γεγονός, αρκέστηκαν να πουν: «ο πρόεδρος μας ενημέρωσε για κάποιες πολύ ευχάριστες εξελίξεις».

«Εδώ και μέρες είχαμε συμφωνήσει με τον Χιμένεθ για να μείνει και του χρόνου. Αύριο θα κάνουμε μαζί μια κουβέντα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό», ανέφερε ο Αδαμίδης σε πηγαδάκι που είχε με δημοσιογράφους μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, ενώ στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα αποδυτήρια, είπε:

«Είμαι πολύ περήφανος για εσάς. Μέσα σε μία χρονιά που μας είχαν ξεγραμμένους φέραμε ένα τρόπαιο στην ΑΕΚ και στον κόσμο της. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Αναλάβαμε την ομάδα πριν από ένα χρόνο, είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα. Δεν ήμασταν πάντα εντάξει στις υποχρεώσεις μας προς εσάς. Όχι εσκεμμένα όμως... Προσπαθούμε να λύσουμε πολλά προβλήματα και τα λύνουμε σιγά – σιγά. Πολλές φορές είναι δύσκολο να είσαι η μόνη ηθική ομάδα ανάμεσα σε ανήθικους, αλλά αυτή είναι η ΑΕΚ και θα συνεχίσει έτσι. Μερικοί από εδώ δεν θα σας είστε μαζί μας και την νέα χρονιά. Σας ευχαριστούμε πολύ όλοι οι ΑΕΚτζηδες για όσα προσφέρατε. Θα συνεχίσετε να είστε μέρος της οικογένειας της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ θα κοιτάξει μπροστά τώρα. Θα χτίσουμε πάνω σε υγιείς βάσεις που μπήκαν φέτος. Συνεχίζουμε με τον Χιμένεθ για την νέα ΑΕΚ. Οι απαιτήσεις θα συνεχίσουνε πολύ υψηλές. Θέλω να ξεκουραστείτε. Σας περιμένουμε του χρόνου να χτίσουμε μόνοι μας την νέα ΑΕΚ. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους σας».

Tέλος όσον αφορά τα σενάρια που ήθελαν πως η ΑΕΚ θα έκανε πίσω στο θέμα της ένστασης, ο Σταύρος Αδαμίδης υποστήριξε πως , "είναι ηθικό το θέμα για την ΑΕΚ και δεν πρόκειται να σταματήσουμε".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x