Stoiximan Super League

ΑΕΚ… ντάλα καλοκαίρι!

Ακριβώς για τη… μέση του καλοκαιριού ανανέωσαν το ραντεβού τους άπαντες στην ΑΕΚ. Αφού «σφραγίστηκε» η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και τυπικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, που προβλέπει την πρώτη -ανοιχτή για τον κόσμο- προπόνηση στις 14 Ιουλίου.

Ακριβώς για τη… μέση του καλοκαιριού ανανέωσαν το ραντεβού τους άπαντες στην ΑΕΚ.

Αφού «σφραγίστηκε» η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και τυπικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, που προβλέπει την πρώτη -ανοιχτή για τον κόσμο- προπόνηση στις 14 Ιουλίου.

Δύο μέρες αργότερα, οι «κιτρινόμαυροι» θα αναχωρήσουν για το Toplice της Σλοβενίας (όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας) και αφού δώσουν εκεί τέσσερα φιλικά -με αντιπάλους που θα ανακοινωθούν προσεχώς- θα επιστρέψουν στις 30 Ιουλίου στην Αθήνα.



Αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας, όπως το ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ:

12-14 Ιουλίου: Ιατρικές εξετάσεις χωρισμένες σε τρία group.

14 Ιουλίου: Πρώτη προπόνηση, ανοικτή για το κοινό, στις 19.00.

16 Ιουλίου: Αναχώρηση για την προετοιμασία, η οποία θα διεξαχθεί στο Toplice της Σλοβενίας με την ομάδα να διαμένει στο Hotel Livada Prestige.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει καθημερινές διπλές/τριπλές προπονήσεις. Η ομάδα θα δώσει τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις στο εξωτερικό, με αντιπάλους οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

30 Ιουλίου: Επιστροφή στην Αθήνα.

Τον Αύγουστο και μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, θα διεξαχθούν τέσσερις ακόμα φιλικές αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x