Stoiximan Super League

Επέλεξε Εσπανιόλ ο Ντίντακ

Στο ερώτημα «Εσπανιόλ ή Ολυμπιακός» ο Ντίντακ Βίλα επέλεξε τους Καταλανούς. Ο αριστερός μπακ της Μίλαν θα δοθεί δανεικός στην ομάδα της Βαρκελώνης, αφού προτίμησε να επιστρέψει σε γνώριμο περιβάλλον. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ραούλ Βερντού, μιλώντας σε καταλανικό ραδιόφωνο.

Στο ερώτημα «Εσπανιόλ ή Ολυμπιακός» ο Ντίντακ Βίλα επέλεξε τους Καταλανούς. Ο αριστερός μπακ της Μίλαν θα δοθεί δανεικός στην ομάδα της Βαρκελώνης, αφού προτίμησε να επιστρέψει σε γνώριμο περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται τον 22χρονο μπακ είχε αποκτήσει η Μίλαν από την Εσπανιόλ τον περασμένο χειμώνα. Μετά από την εξέλιξη αυτή, οι πρωταθλητές Ελλάδος καλούνται να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πάντα στα υπόψη των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ραούλ Βερντού, μιλώντας σε καταλανικό ραδιόφωνο.

«Σήμερα εκδηλώσαμε στην Εσπανιόλ την διάθεσή μας να επιστρέψουμε και είμαστε χαρούμενοι. Μιλήσαμε για ένα χρόνο δανεισμού. Είχαμε πολλές προτάσεις, αλλά τις κάναμε στην άκρη. Οι συνομιλίες του Ντίντακ με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο τον έπεισαν αφού ο προπονητής του έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη. Αυτός ήταν και ο καθοριστικός λόγος για την απόφαση. Ελπίζω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα για να τα βρουν οι δυο ομάδες. Δεν είναι κάτι που ελέγχουμε εμείς. Θα μιλήσουμε με τη Μίλαν και θα της εξηγήσουμε ότι απόφαση του παίκτη είναι να γυρίσει σπίτι του.

Τώρα πρέπει να τα βρουν οι δυο ομάδες μεταξύ τους, αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Ηταν δύσκολοι μήνες που πέρασε ο Ντίντακ στη Μίλαν αφού δεν έπαιζε επειδή ο προπονητής εμπιστεύτηκε τους πιο βετεράνους. Θα είναι θαυμάσιο τώρα που επιστρέφει. Θα είναι ένας χρόνος δανεισμού. Δεν θα δεχθεί η Μίλαν να μπει οψιόν αγοράς ή να πουλήσει τον παίκτη. Ηδη απέρριψε παρόμοιες προτάσεις και μάλιστα πολλών εκατομμυρίων. Διάθεσή μας είναι να παίξει εδώ για ένα χρόνο, να ωριμάσει και να γυρίσει στη Μίλαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x