Stoiximan Super League

Μέλμπεργκ: «Δεν μου πέρασε από το μυαλό να φύγω»

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μετακομίζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλατασαράι, τονίζοντας ότι το μυαλό του είναι μόνο στο επόμενο νταμπλ, αλλά και τη συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους του Champions League.

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός αμυντικός διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μετακομίζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλατασαράι, τονίζοντας ότι το μυαλό του είναι μόνο στο επόμενο νταμπλ, αλλά και τη συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους του Champions League.

«Εγώ στον Πειραιά θα μείνω. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφει ο Τύπος και τι λένε οι δημοσιογράφοι. Έχω συμβόλαιο άλλον ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό. Έχω δεθεί με αυτή την ομάδα, έχω εξαιρετική σχέση με τον κόσμο και ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η ιδέα να φύγω. Του χρόνου έχουμε μια δύσκολη χρονιά, γιατί δεν έχουμε μπροστά μας μόνο τους τίτλους εντός συνόρων, αλλά και την πρόκληση του Champions League» δήλωσε στην εφημερίδα “ΦΩΣ”, ο 34χρονος σέντερ μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x