Stoiximan Super League

Θέλει και Ρούμπεν Μίκαελ ο Φερέιρα

Ένα νέο όνομα παίκτη της Πόρτο, ο οποίος φέρεται να αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού και του Ζεσουάλδο Φερέιρα φέρνουν στη δημοσιότητα πορτογαλικά δημοσιεύματα. Με τίτλο «Ψαρεύει από Ντραγκάο ο Φερέιρα», οι συμπατριώτες του τεχνικού του τριφυλλιού κάνουν λόγο για ενδιαφέρον την απόκτηση του Ρούμπεν Μίκαελ, ενώ επαναλαμβάνουν ότι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού είναι και ο βραζιλιάνος επιθετικός, Βάλτερ.

Ένα νέο όνομα παίκτη της Πόρτο, ο οποίος φέρεται να αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού και του Ζεσουάλδο Φερέιρα φέρνουν στη δημοσιότητα πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Με τίτλο «Ψαρεύει από Ντραγκάο ο Φερέιρα», οι συμπατριώτες του τεχνικού του τριφυλλιού κάνουν λόγο για ενδιαφέρον την απόκτηση του Ρούμπεν Μίκαελ, ενώ επαναλαμβάνουν ότι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού είναι και ο βραζιλιάνος επιθετικός, Βάλτερ.

Ο Ρούμπεν Μίκαελ αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ενώ έχει την ικανότητα να βοηθήσει και ως δεξιός χαφ. Είναι 24 ετών και στην εφετινή σεζόν έπαιξε με την φανέλα των «δράκων» σε 19 αγώνες πρωταθλήματος, προσφέροντας έξι ασίστ, και σε έξι ματς του Europa League στα οποία σκόραρε και τρεις φορές. Έχει ύψος 1.76 και η αξία του εκτιμάται στα 5 εκατ. ευρώ.

Στο δημοσίευμα της η “Record” αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει οικονομικά προβλήματα, και παρά την πρόκριση του στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ‘’ρευστό’’ για να κινηθεί για την απόκτηση παικτών. Έτσι οι δύο παίκτες είναι στα πλάνα του Φερέιρα για να φορέσουν τη φανέλα του «τριφυλλιού» ως δανεικοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x