Stoiximan Super League

«Θα γίνει ηγέτης ο Σκόκο»!

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του Νάτσο Σκόκο παρουσιάστηκε ο Κοσμίν Ολαρόιου. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Ρουμάνος τεχνικός της Αλ Αΐν (που υπέγραψε χθες το επίσης πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του με τους Άραβες) τόνισε πως ο Αργεντινός έχει τις ικανότητες να γίνει ηγέτης στην ομάδα που θα φτιαχτεί. Παραδέχθηκε, δε, πως… λεφτά υπάρχουν για να συμπεριληφθεί σε αυτή και κάποιος εκ των Κανουτέ ή Μούτου.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του Νάτσο Σκόκο παρουσιάστηκε ο Κοσμίν Ολαρόιου.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Ρουμάνος τεχνικός της Αλ Αΐν (που υπέγραψε χθες το επίσης πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του με τους Άραβες) τόνισε πως ο Αργεντινός έχει τις ικανότητες να γίνει ηγέτης στην ομάδα που θα φτιαχτεί.

Παραδέχθηκε, δε, πως… λεφτά υπάρχουν για να συμπεριληφθεί σε αυτή και κάποιος εκ των Κανουτέ ή Μούτου.

«Χθες βράδυ υπέγραψα κι εγώ το δικό μου συμβόλαιο κι εκεί ενημερώθηκα από τον πρόεδρο για τη μεταγραφή του Σκόκο», ανέφερε στον Τόλη Χριστοφοράκη ο Ρουμάνος. Αφού τόνισε, λοιπόν, πως «τον γνωρίζω ως παίκτη, αφού έχω παρακολουθήσει dvd με παιχνίδια του», εξέφρασε την άποψη πως «πρόκειται για έναν πολύ ικανό ποδοσφαιριστή, που έχει όλα τα προσόντα για να ηγηθεί της ομάδας».

Ερωτώμενος, δε, για το αν η Αλ Αΐν μπορεί, όντως, να δελεάσει και παίκτες του επιπέδου των Κανουτέ και Μούτου (που επίσης παρουσιάζονται ως μεταγραφικοί της στόχοι), ο Ολαρόιου επιβεβαίωσε πως ο σύλλογος διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει και εξέφρασε την ελπίδα τελικά να το καταφέρει -έστω και με έναν από αυτούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x