Stoiximan Super League

«Να πετύχω όσα ο Νικοπολίδης…»

Να γεμίσει επάξια τα… γάντια του Αντώνη Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό θέλει ο Φράνκο Κοστάνσο, όπως δήλωσε κατά την άφιξή του στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας ήρθε για την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της συμφωνίας του με τους «ερυθρόλευκους» με την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας. «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου», δήλωσε ο 31χρονος γκολκίπερ.

Να γεμίσει επάξια τα… γάντια του Αντώνη Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό θέλει ο Φράνκο Κοστάνσο, όπως δήλωσε κατά την άφιξή του στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας ήρθε για την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της συμφωνίας του με τους «ερυθρόλευκους» με την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και αγωνίζεται στο Champions League. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή που έκανα και ελπίζω να καθιερωθώ», τόνισε ο 31χρονος άσος και πρόσθεσε: «Μακάρι να πετύχω όσα έχει πετύχει ο Αντώνης Νικοπολίδης. Θέλω να πετύχω στην ομάδα, γιατί έχω ενημερωθεί για το μέγεθος του συλλόγου και την ιστορία του».

Στο «Ελ. Βενιζέλος», όπως αναμενόταν, δεν βρέθηκε κόσμος για να υποδεχτεί τον πρώην αρχηγό της Βασιλείας. Εκεί τον περίμεναν η μεταφράστρια του Ολυμπιακού και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, για να τον μεταφέρουν στα γραφεία της ομάδας, αλλά και για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Μέσα στη μέρα το πρώτο απόκτημα των πρωταθλητών θα έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ πιθανό να παρουσιαστεί κι επίσημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x