Stoiximan Super League

«Καλοδεχούμενοι οι παίκτες της Πόρτο»

Θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστών από την Πόρτο στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με δηλώσεις του. Ο Πορτογάλος προπονητής μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Αν κάποιοι παίκτες από την Πορτογαλία μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό θα είναι καλοδεχούμενοι».

Θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστών από την Πόρτο στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με δηλώσεις του.

Ο Πορτογάλος προπονητής μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Αν κάποιοι παίκτες από την Πορτογαλία μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό θα είναι καλοδεχούμενοι».

Παρόλα αυτά, όπως τόνισε ο 64χρονος «…πρέπει να σας πω όμως, ότι δεν έχω μιλήσει με την Πόρτο για τους ποδοσφαιριστές που έχουν γραφτεί στον Τύπο».

Ο Φερέιρα μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «record» και για την οικονομική κρίση της Ελλάδας λέγοντας χαρακτηριστικά:» Δεν μπορώ να καταλάβω πως η Ελλάδα είναι σε αυτή την κατάσταση. Οι Έλληνες μάλιστα συνηθίζουν να λένε ότι είναι μια φτωχή χώρα με αρκετούς πλουσίους».

Τέλος, σχολίασε και την πορεία της Πόρτο αλλά και τον νέο προπονητή της. «Ο Βίλας Μπόας κέρδισε τίτλους και πρέπει να συνεχίσει. Η καριέρα του προπονητή δεν είναι μια χρονιά αλλά πολλά χρόνια. Ξέρω την δουλειά που γίνεται στην Πόρτο. Ακόμη και αν φύγουν παίκτες και πάλι η ομάδα θα είναι το φαβορί για το νέο πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x