Stoiximan Super League

Σοριάνο ήταν και πάει…

Το όνομα του Τζόναθαν Σοριάνο απασχόλησε για λίγο το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ωστόσο Μπαρτσελόνα και Ουντινέζε… φρόντισαν αυτό να σταματήσει. Ο 26χρονος επιθετικός, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, θα είναι τελικά το έμψυχο αντάλλαγμα των «μπλαουγκράνα» στην ιταλική ομάδα για την μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες.

Το όνομα του Τζόναθαν Σοριάνο απασχόλησε για λίγο το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ωστόσο Μπαρτσελόνα και Ουντινέζε… φρόντισαν αυτό να σταματήσει. Ο 26χρονος επιθετικός, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, θα είναι τελικά το έμψυχο αντάλλαγμα των «μπλαουγκράνα» στην ιταλική ομάδα για την μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες!

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είχε στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες – κυρίως με την μορφή δανεισμού – τον Σοριάνο και ο Ολυμπιακός έδειξε ενδιαφέρον. Ωστόσο, οι εξελίξεις φαίνεται ότι… πρόλαβαν την ελληνική ομάδα καθώς οι «μπλαουγκράνα» προόριζαν τον παίκτη για έμψυχο αντάλλαγμα στην Ουντινέζε προκειμένου να ολοκληρωθεί το «deal» για τον Αλέξις Σάντσες. Η ιταλική ομάδα θα βάλει δηλαδή στα ταμεία της περίπου 28 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Χιλιανού άσου και επιπλέον θα προσθέσει στο ρόστερ της τον 26χρονο φορ που αγωνιζόταν στην δεύτερη ομάδα των πρωταθλητών Ισπανίας.

Ο ίδιος ο Σοριάνο, μάλιστα, με δηλώσεις του σε ισπανικό ραδιόφωνο, ξεκαθάρισε: «Είναι πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική να μετακομίσω σε μία ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως είναι η Ουντινέζε. Αν αυτό είναι για το καλό της ομάδας μου αλλά και το δικό μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Η μεταγραφή δεν έχει κλείσει οριστικά ακόμα, ωστόσο, όπως αναφέρεται στα ισπανικά ΜΜΕ αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες κάτι που αυτομάτως θα σημαίνει ότι το όνομα του Σοριάνο μάλλον βγαίνει από την λίστα των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x