Stoiximan Super League

Μέχρι να περάσουν το... κατώφλι, ούτε κιχ!

Διακριτικά -όπως άλλωστε επιβάλλει η κακή… προϊστορία σε ανάλογες περιπτώσεις, με πιο πρόσφατη εκείνη των Αράβων- διαχειρίζεται ο ΠΑΟΚ και η πλευρά Φλωρίδη, το ενδιαφέρον του τελευταίου να επενδύσει στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ποιος ο ρόλος του Βρύζα.

Διακριτικά -όπως άλλωστε επιβάλλει η κακή… προϊστορία σε ανάλογες περιπτώσεις, με πιο πρόσφατη εκείνη των Αράβων- διαχειρίζεται ο ΠΑΟΚ και o Βασίλης Φλωρίδης, το ενδιαφέρον του τελευταίου να επενδύσει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι δύο πλευρές επιθυμούν να τελειώσει σύντομα αυτή η ιστορία, θετικά ή αρνητικά, έτσι βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία. Μάλιστα χθες ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη -σύμφωνα με πληροφορίες ήδη γίνεται ενημέρωση για τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Φυσικά είναι περιττό να αναφερθεί πόσο σημαντική θα ήταν για τον σύλλογο η εμπλοκή του κ. Φλωρίδη. Δεν αποτελεί μυστικό ότι «λεφτά (δεν) υπάρχουν» και μετά την πληροφόρηση για άνοιγμα 2-1-2,5 εκατομμυρίων ευρώ, έχει καταστεί προτεραιότητα να καλυφθεί το συντομότερο δυνατό το συγκεκριμένο ποσό. Ούτως ώστε να μην χρειαστεί να καταφύγουν στην πώληση παικτών, με πρώτο-πρώτο τον Βιεϊρίνια.

Το θετικό της υπόθεσης -ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το τέλος της- είναι ο ενεργός ρόλος του Ζήση Βρύζα στις όποιες συζητήσεις και ενέργειες γίνονται προκειμένου να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ σε οικονομικό επίπεδο -ενδεικτικό και της διάθεσής του να επιστρέψει…

Για ευνόητους λόγους, έως ότου να τελειώσει η ιστορία (που ελπίζεται να μην εξελιχθεί σε σίριαλ), «παγώνουν» τα μεταγραφικά ζητήματα...

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x