Stoiximan Super League

Δεν… ιδρώνουν για Μπέλεκ!

Καμία ανησυχία δεν προκαλεί στην ΑΕΚ η… απουσία εξελίξεων στην υπόθεση του Στιβ Μπέλεκ! Παρόλο που ο δανεισμός του Καμερουνέζου από την Ουντινέζε δεν ολοκληρώθηκε -όπως διαρρεόταν- την Τετάρτη (με την αποστολή των υπόλοιπων εγγράφων από τον ιταλικό σύλλογο), στην ΠΑΕ υπάρχει βεβαιότητα πως απλά… μετατέθηκε κατά μια ημέρα.

Καμία ανησυχία δεν προκαλεί στην ΑΕΚ η… απουσία εξελίξεων στην υπόθεση του Στιβ Μπέλεκ!

Παρόλο που ο δανεισμός του Καμερουνέζου από την Ουντινέζε δεν ολοκληρώθηκε -όπως διαρρεόταν- την Τετάρτη (με την αποστολή των υπόλοιπων εγγράφων από τον ιταλικό σύλλογο), στην ΠΑΕ υπάρχει βεβαιότητα πως απλά… μετατέθηκε κατά μια ημέρα.

Αφού απέστειλαν υπογεγραμμένα τα έγγραφα του συμφωνητικού (συμπεριλαμβάνοντας τελικά σε αυτά και τον όρο συμμετοχών που απαιτούνταν από την άλλη πλευρά) στην ΑΕΚ θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία με την Ουντινέζε. Έχοντας φτάσει, δε, σε τέτοια και με τον ίδιο τον Μπέλεκ (έναντι περίπου 100.000 ευρώ) είναι βέβαιοι πως εκείνος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τα κιτρινόμαυρα.

Παρόλο, λοιπόν, που αυτό δεν επιβεβαιώθηκε και επίσημα την Τετάρτη (όπως διαρρεόταν από την ίδια την ΠΑΕ) και παρά την ανησυχία για τη «σφήνα» της Γρανάδα -που αναγκαστικά θα υπάρχει μέχρι να τελειώσει οριστικά το θέμα- στις τάξεις της «Ένωσης» υπάρχει σιγουριά πως την Πέμπτη θα μπορεί να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του παίκτη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x