Stoiximan Super League

Γκόμες: «Πάλι με “Κάρα” και “Κατσούρ”»

Την επιθυμία του να ξαναγίνει συμπαίκτης με τους Γιώργο Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη εξέφρασε ο Νούνο Γκόμες. Ο Πορτογάλος επιθετικός αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ωστόσο, ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν από τους διοικούντες το «τριφύλλι», αν και έχει επικοινωνία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Την επιθυμία του να ξαναγίνει συμπαίκτης με τους Γιώργο Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη εξέφρασε ο Νούνο Γκόμες.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ωστόσο, ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν από τους διοικούντες το «τριφύλλι», αν και έχει επικοινωνία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Πράσινη”, ο 35χρονος φορ:

Για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του:
«Ο Παναθηναϊκός αποτελεί με διαφορά την κορυφαία επιλογή. Υπάρχουν ομάδες που επιθυμούν να με αποκτήσουν. Στον Παναθηναϊκό θα συναντήσω φίλους, πρώην συμπαίκτες, έναν προπονητή που με γνωρίζει και τον γνωρίζω».

Για το μέλλον του:
«Δεν έχω καταλήξει στον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Συνιστώ υπομονή. Καθημερινά δέχομαι τηλεφωνήματα από την Ελλάδα. Με ρωτούν διάφορα. Μου έχει ζητηθεί να μη διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία. Λίγο υπομονή και θα τα μάθετε όλα».

Για το αν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό:
«Υπήρξαν επαφές με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Όχι όμως και με το πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Μιλάω συχνά στο τηλέφωνο με τον Κατσουράνη και τον Καραγκούνη. Και οι δύο αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα ήθελα να αγωνιστώ και πάλι κοντά τους».

Για το τι ξέρει για τους “πράσινους”:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και γνωρίζει διακρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι η πλέον αγαπητή ομάδα στη χώρα και διαθέτει ιδιαίτερα θερμό κοινό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x