Stoiximan Super League

Τον συγκίνησαν! (video)

Ως μια μεγάλη ευκαιρία για να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό αντιμετώπισαν οι οπαδοί της ομάδας, την εμφάνιση του Τζιμπρίλ Σισέ ως Guest DJ σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στη Χαλκίδα. «Ειλικρινά δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου, δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου», είπε ο Γάλλος, λίγο πριν δακρύσει...

Αποχαιρετιστήριο όχι… Παρόλα αυτά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αντιμετώπισαν την εμφάνιση ως Guest DJ του Τζιμπρίλ Σισέ σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στην Χαλκίδα, ως μια μεγάλη ευκαιρία για να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του στο τριφύλλι.

Μετέτρεψαν τον χώρο του κέντρου σε… εξέδρα ΟΑΚΑ, έφεραν πανό που ανέγραφε «Μείνε για εμάς» και τον ανάγκασαν, να συγκινηθεί. Κατά κάποιους που βρέθηκαν στην Χαλκίδα μέχρι και να δακρύσει από τις εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών της ομάδας.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα μου, δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου, δεν έχω αποφασίσει, αλλά θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου», είπε διακόπτοντας το ‘’κομμάτι’’ που έπαιζε.

Στη συνέχεια άφησε το μικρόφωνο. Έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπό του. Έκατσε σκυμμένος για λίγα λεπτά και σηκώθηκε δακρυσμένος για να συνεχίσει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x