Stoiximan Super League

Μια «ανάσα» από τη Λάτσιο ο Σισέ

Με τον καλύτερο τρόπο εξελίχθηκε το ραντεβού μεταξύ Φιλίπ Πιολά και του Ίγκλι Τάρε, παρουσία του ατζέντη της FIFA, Μάρκο Ναλέτιλιτς, σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η “Corriere dello Sport”, τα σημάδια είναι θετικά για να συμφωνήσει ο Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά η όλη υπόθεση δεν έχει «κλείσει» ακόμα.

Με τον καλύτερο τρόπο εξελίχθηκε το ραντεβού μεταξύ Φιλίπ Πιολά και του Ίγκλι Τάρε, παρουσία του ατζέντη της FIFA, Μάρκο Ναλέτιλιτς, σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η “Corriere dello Sport”, τα σημάδια είναι θετικά για να συμφωνήσει ο Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά η όλη υπόθεση δεν έχει «κλείσει» ακόμα.

Στον Σισέ προσφέρθηκε τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2.1 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους, με τον εκπρόσωπό του να ζητά λίγο κάτω από 3 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό αμείβεται με 2.76 εκατομμύρια ευρώ. Με τους «πράσινους» υπάρχει συμφωνία στα 6 εκατομμύρια ευρώ περίπου και πλέον το «μπαλάκι» είναι στα χέρια του Γάλλου στράικερ, ο οποίος καλείται να αποφασίσει αν θα δεχθεί την πρόταση των Ρωμαίων ή θα διαλέξει άλλον προορισμό για να συνεχίσει την καριέρα του, καταλήγει το δημοσίευμα.

Ο Πιολά ταξίδεψε μετά τη συνάντηση με τους ανθρώπους της Λάτσιο στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στη Μασσαλία, αφού φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του Championnat, όπως άλλωστε και από τις Έβερτον και Άστον Βίλα, αλλά και τη Γαλατασαράι, η οποία δεν «συγκινεί» τον Σισέ. Η γυναίκα του 30χρονου στράικερ επιθυμεί να πάνε στην Αγγλία, αλλά ο ίδιος θέλει να υπογράψει στη Λάτσιο και παρά το γεγονός ότι πιέζει για μεγαλύτερο συμβόλαιο, όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει εκεί.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x