Stoiximan Super League

Άλλος για τον… Σάχα μας;

Έναν από τους «μνηστήρες» του Σεμπάστιαν Σάχα αποκαλύπτουν ενδεχομένως αργεντίνικα ΜΜΕ. Την ίδια μέρα που ο μάνατζερ του 32χρονου γκολκίπερ παραδέχθηκε στη «Sportday» πως υπάρχουν 2-3 προτάσεις για εκείνον από την πατρίδα του (και η ΑΕΚ ελπίζει κάποια απ' αυτές να καρποφορήσει), η εφημερίδα «Ole» κάνει λόγο για ζεστό ενδιαφέρον της Ρασίνγκ Κλουμπ του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Έναν από τους «μνηστήρες» του Σεμπάστιαν Σάχα αποκαλύπτουν ενδεχομένως αργεντίνικα ΜΜΕ.

Την ίδια μέρα που ο μάνατζερ του 32χρονου γκολκίπερ παραδέχθηκε στη «Sportday» πως υπάρχουν 2-3 προτάσεις για εκείνον από την πατρίδα του (και η ΑΕΚ ελπίζει κάποια απ' αυτές να καρποφορήσει), η εφημερίδα «Ole» κάνει λόγο για ζεστό ενδιαφέρον της Ρασίνγκ Κλουμπ του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Αργεντινών, η Ρασίνγκ αναζητεί βασικό τερματοφύλακα, ωστόσο ο (πρώτος στόχος της) Μαριάνο Αντούχαρ αποδεικνύεται πολύ «αλμυρός». Έτσι, ο τεχνικός της, Ντιέγκο Σιμεόνε, στρέφεται στις τρεις εναλλακτικές επιλογές που έχει στη λίστα του, οι οποίες είναι ο Πάμπλο Μιλιόρε της Σαν Λορέντσο, ο Χέρμαν Λουξ της Μαγιόρκα και ο Σεμπάστιαν Σάχα της ΑΕΚ.

Διευκρινίζεται, δε, πως ο Σιμεόνε παραδέχθηκε σε ιστοσελίδα οπαδών της ομάδας τη… σύνθεση της συγκεκριμένης λίστας, ενώ τονίζεται πως ο Σάχα είναι ο τελευταίος που προστέθηκε σε αυτή.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ μάλλον… ελπίζει το ενδιαφέρον της Ρασίνγκ (ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας) να γίνει πράξη, αφού -παρά τη διάψευση του εκπροσώπου του, Φερνάντο Κοσεντίνο, ότι ο Σάχα έχει δεχθεί πρόταση μείωσης αποδοχών- είναι δεδομένο πως η «Ένωση»… ευχαρίστως θα απαλλασσόταν από αυτές που προβλέπει ετησίως το συμβόλαιό του (650.000 ευρώ).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x