Stoiximan Super League

Δύσκολος στο… μπλονζόν ο Σάχα!

Διάθεση για… μπλονζόν αντίστροφα ανάλογη απ’ αυτή που δείχνει μπροστά από την εστία του, εμφανίζει στις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ ο Σεμπάστιαν Σάχα! Παρόλο που ο Αργεντινός αποδεικνύεται δύσκολος στο να… πέσει κατά πολύ από τις απαιτήσεις του, στην «Ένωση» υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί τελικά η «χρυσή τομή», ώστε να λυθεί το (βαρύ) συμβόλαιό του.

Διάθεση για… μπλονζόν αντίστροφα ανάλογη απ’ αυτή που δείχνει μπροστά από την εστία του, εμφανίζει στις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ ο Σεμπάστιαν Σάχα!

Παρόλο που ο Αργεντινός αποδεικνύεται δύσκολος στο να… πέσει κατά πολύ από τις απαιτήσεις του, στην «Ένωση» υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί τελικά η «χρυσή τομή», ώστε να λυθεί το (βαρύ) συμβόλαιό του.

Από το απόγευμα της Τρίτης ο Σάχα βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, με προφανή σκοπό της επιστροφής του τη λύση της συνεργασίας με την ΑΕΚ. Γι’ αυτό το λόγο ο Αργεντινός -συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, Φερνάντο Κοσεντίνο- μετέβη στα Σπάτα, όπου θα είχε σχετική συνάντηση με τη διοίκηση.

Σε αυτήν η πλευρά του Αργεντινού εμφανίστηκε διατεθειμένη μεν να λύσει το συμβόλαιό του (άλλωστε, όπως επιβεβαίωσε και η «Sportday», βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Ράσινγκ Κλουμπ για να συνεχίσει την καριέρα του), ωστόσο όχι… το ίδιο διατεθειμένη να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις (200.000 ευρώ οφειλόμενα+αποζημίωση), ώστε να συναινέσει σ’ αυτό.

Παρόλο, λοιπόν, που το ποσό που ζητά (περίπου 250.000 ευρώ) απέχει απ’ αυτό που προσφέρει η ΠΑΕ, η τελευταία εξακολουθεί να θεωρεί θέμα χρόνου την ευτυχή -για την ίδια- κατάληξη της λύσης του (ύψους 500.000 ευρώ) συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x