Stoiximan Super League

Πάνε να «εξαφανίσουν» την Καβάλα!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΑΟΚ! Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλος της ΠΑΕ Καβάλα επισκέφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) το Επιμελητήριο της πόλης, κάνοντας αίτηση να αλλάξει το όνομα της ομάδας σε «Νέα ΠΑΕ Καβάλας-Νέος Ηρακλής»! Η είδηση της κίνησης αυτής εξόργισε τους οργανωμένους φιλάθλους και μάλιστα, η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας πραγματοποίησε, αργά το βράδυ, έκτακτη Γενική Συνέλευση, παρουσία μάλιστα, τόσο των παλαιμάχων του ΑΟΚ, αλλά και του Ερασιτέχνη.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΑΟΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλος της ΠΑΕ Καβάλα επισκέφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) το Επιμελητήριο της πόλης, κάνοντας αίτηση να αλλάξει το όνομα της ομάδας σε «Νέα ΠΑΕ Καβάλας-Νέος Ηρακλής»!

Η είδηση της κίνησης αυτής εξόργισε τους οργανωμένους φιλάθλους και μάλιστα, η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας πραγματοποίησε, αργά το βράδυ, έκτακτη Γενική Συνέλευση, παρουσία μάλιστα, τόσο των παλαιμάχων του ΑΟΚ, αλλά και του Ερασιτέχνη.

Αρωγός στο να μη φύγει η ομάδα από την πόλη, στέκεται, πλέον και ο Δήμος Καβάλας, αφού το βράδυ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, πετώντας το… γάντι στην ΠΑΕ και ζητώντας της, ουσιαστικά, να δεσμευτεί και αυτή: «Με αφορμή το θέμα που ανέκυψε σχετικά με τις τακτικές προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟΚ στις αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις του Δήμου Καβάλας, η Δημοτική Αρχή κάνει γνωστό ότι θα παράσχει όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις στην τοπική ομάδα υπό τον όρο ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ θα δεσμευτεί ρητά και με τον πιο επίσημο τρόπο ότι δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ούτε επίσης τίθεται θέμα μετακίνησης της έδρας της ομάδας στη Θεσσαλονίκη».

Μάλιστα, οι αρχές της πόλης συσπειρώνονται και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, από το κλείσιμο του Επιμελητηρίου Καβάλας, έως κλείσιμο το δρόμων, αλλά και νομική παράσταση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, παράλληλα με την παρουσία του Σταύρου Ψωμιάδη, με ξεχωριστό νομικό!

Παρέμβαση στο θέμα έκανε, εξάλλου, με δήλωσή του, ο βουλευτής Καβάλας, Δημήτρης Παπουτσής: «Δεν είχα εφησυχάσει καθόλου από όλες τις προηγούμενες μέρες, παρά τις διάφορες δηλώσεις αρμόδιων και μη, όσον αφορά από το σενάριο εξαφάνισης από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της ομάδας της Καβάλας, σβήνοντας παράλληλα μία ιστορία 45 χρόνων. Για το λόγο αυτό και έχω καταθέσει επίκαιρη ερώτηση με βάση τις πρόσφατες ενέργειες μου, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου, η οποία θα συζητηθεί τη Δευτέρα στη Βουλή. Κατά τη γνώμη μου είναι αβάσιμο όλο αυτό που πάει να γίνει και φυσικά ηθικά επιλήψιμο και δεοντολογικά και ανεπίτρεπτο η προσπάθεια αλλαγής της επωνυμίας, αλλά και της μεταφοράς της έδρας στη Θεσσαλονίκης, σενάριο που εξαφανίζει ουσιαστικά τον ιστορικό ΑΟΚ Δηλώνω και δεσμεύομαι ότι τα σενάρια αυτά διάφορων νοσηρών εγκεφάλων δε θα περάσουν! Εκείνο το οποίο προκαλεί εύλογα ερωτηματικά όμως είναι το γεγονός, ότι τα σενάρια αυτά προσπαθούν να τα υλοποιήσουν κάποιοι, ή οποίοι ελέγχονται ήδη για διάπραξη κακουργηματικών πράξεων, είτε οι ίδιοι, είτε πρόσωπα που λειτουργούν αντ’ αυτών. Εκτιμώ βάσιμα ότι μια πρώτη απάντηση αποτρεπτική θα υπάρξει από το αρμόδιο υπουργό τη Δευτέρα, οπότε και θα συζητηθεί το όλο θέμα».

Γιώργος Νελόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x