Stoiximan Super League

«Ελπίζουμε για Τίμο, παλεύουμε για Μίτσελ»!

Μεταγραφικές ελπίδες στους φίλους της ΑΕΚ (που θα φανεί προσεχώς κατά πόσο είναι αληθινές) μοίρασε ο Σταύρος Αδαμίδης στην Κέρκυρα! Στο περιθώριο της εκδήλωσης των «Supporters», ο πρόεδρος της «Ένωσης» έδωσε καλές πιθανότητες για την απόκτηση του Τίμο Χίλντεμπραντ και αποκάλυψε ότι… υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να μείνει ο Μίτσελ! Αφού δεν απέκλεισε, δε, την πώληση των Μάκου-Μανωλά, κατονόμασε τον Χοσέ Κάρλος ως αντικαταστάτη του Σκόκο.

Μεταγραφικές ελπίδες στους φίλους της ΑΕΚ (που θα φανεί προσεχώς κατά πόσο είναι αληθινές) μοίρασε ο Σταύρος Αδαμίδης στην Κέρκυρα!

Στο περιθώριο της εκδήλωσης των «Supporters», ο πρόεδρος της «Ένωσης» έδωσε καλές πιθανότητες για την απόκτηση του Τίμο Χίλντεμπραντ και αποκάλυψε ότι… υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να μείνει ο Μίτσελ!

Αφού δεν απέκλεισε, δε, την πώληση των Μάκου-Μανωλά, κατονόμασε τον Χοσέ Κάρλος ως αντικαταστάτη του Σκόκο.

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο των Supporters, Μάκη Κασνακίδη, αλλά και τους αντιπροέδρους της ΠΑΕ, Χάρη Κοσμάτο και Κωνσταντίνο Καπετανάκη, ο Αδαμίδης βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Κέρκυρας. Αφού μίλησε, λοιπόν, εκεί στους περίπου 200 φίλους της ΑΕΚ για την ανάγκη στήριξης στο νεοσύστατο φορέα (και εξέφρασε την πίστη πως με αυτή, η ΠΑΕ θα καταφέρει να εξυγιανθεί οικονομικά μέσα στην επόμενη διετία), ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε -στο περιθώριο της εκδήλωσης- και στα μεταγραφικά θέματα που βρίσκονται της επικαιρότητας.

Όπως είναι λογικό, εκείνο του Τίμο Χίλντεμπραντ βρέθηκε στο επίκεντρο -με τον Αδαμίδη… κάθε άλλο παρά να αποθαρρύνει όσους φίλους της «Ένωσης» τον ρωτούσαν για την απόκτησή του. «Προσπαθούμε για τον Χίλντεμπραντ και έχουμε πάρα πολλές ελπίδες να τον αποκτήσουμε, αφού το κασέ του δεν είναι πολύ μεγάλο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αφού χαρακτήρισε, δε, την περίπτωση του Κωνσταντόπουλου ως εναλλακτική λύση -σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του Γερμανού- τόνισε για τον Χίλντεμπραντ πως «θα είναι μεγάλη επιτυχία αν τον πάρουμε, διότι είναι καλύτερος απ’ αυτόν που έφυγε».

Ένας άλλος, δε, που έφυγε μετά το τέλος της σεζόν, αλλά πολύ θα ήθελαν στην ΑΕΚ να επιστρέψει (Μάρκος Μίτσελ) εξακολουθεί -σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ- να μην αποτελεί… «καμένο χαρτί». Όπως τονίστηκε, η προσπάθεια να ικανοποιηθεί η επιθυμία του Χιμένεθ και να παραμείνει ο Ισπανός στο ρόστερ δεν έχει εγκαταλειφθεί. Αν, λοιπόν, οι διαπραγματεύσεις -που εξακολουθούν, όπως ανέφερε ο Αδαμίδης, να υπάρχουν με την Μπέρμιγχαμ και τον ίδιο τον παίκτη- έχουν ως αποτέλεσμα να πέσουν οι απαιτήσεις… αμφότερων, ο Μίτσελ θα μπορούσε να παίξει και του χρόνου στην ΑΕΚ.

Επειδή, ωστόσο, η ίδια βεβαιότητα (ότι θα παίζουν και του χρόνου στην ΑΕΚ) κλονίστηκε τις τελευταίες μέρες για τους Μάκο, Μανωλά και Γκέντσογλου, ο Αδαμίδης δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις και για το ενδεχόμενο πώλησής (και) των τριών Ελλήνων. Παρόλο, λοιπόν, που ο πρόεδρος της «Ένωσης τόνισε ότι «δεν υπάρχει στα χέρια μας καμία πρόταση πώλησης για τους τρεις παίκτες, οπότε δεν μπορούμε να απαντήσουμε κάτι», παραδέχθηκε ότι «αν τελικά έρθει, θα την εξετάσουμε και θα την μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ».

Τέλος, στο ερώτημα -που επίσης είναι από αυτά που «καίνε» τον κόσμο της ΑΕΚ και έχει να κάνει με το θέμα της αντικατάστασης του Νάτσο Σκόκο- ο Αδαμίδης δεν άφησε περιθώρια για αναμονή… μεγάλου ονόματος. Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «ο αντικαταστάτης του Νάτσο υπογράφει την Τρίτη και είναι ο Χοσέ Κάρλος», κατέληξε ότι πρόκειται για «μια προσωπική επιλογή του Χιμένεθ που πιστεύουμε πολύ».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x