Stoiximan Super League

«Δεν θέλει ο Χίλντεμπραντ»

Απομακρύνεται από την ΑΕΚ ο Τίμο Χίλντεμπραντ. Ο μάνατζερ του Γερμανού τερματοφύλακα, Γιοργκ Νέμπλουνγκ, μιλώντας στη «SportDay», όχι απλώς διέψευσε πως υπάρχουν συζητήσεις με την «Ένωση», αλλά ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Έρχονται και υπογράφουν Κάλα και Κάρλος.

Απομακρύνεται από την ΑΕΚ ο Τίμο Χίλντεμπραντ.

Ο μάνατζερ του Γερμανού τερματοφύλακα, Γιοργκ Νέμπλουνγκ, μιλώντας στη «SportDay» όχι απλώς διέψευσε πως υπάρχουν συζητήσεις με την «Ένωση», αλλά ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Όλα αυτά κι ενώ χθες ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωνε σε οπαδούς της ομάδας στην Κέρκυρα πως υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για την απόκτηση του Χίλντεμπραντ.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τίμο, αλλά δεν έγιναν καν συζητήσεις με την ελληνική ομάδα, αφού ξεκαθαρίσαμε από την πρώτη κρούση ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι στις επιλογές του παίκτη. Για ποιο λόγο να συζητήσω με την ΑΕΚ, από τη στιγμή που γνωρίζω ότι ο Τίμο δεν θέλει να παίξει στην Ελλάδα; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, θα κορόιδευα την ΑΕΚ αν το έκανα», τόνισε ο ατζέντης του 32χρονου άσου και πρόσθεσε:

«Οι πιθανότητες να παίξει στην ΑΕΚ είναι πραγματικά ελάχιστες. Επικεντρωνόμαστε στην Κεντρική Ευρώπη, όπου θέλει να αγωνιστεί ο Τίμο. Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από δύο αγγλικές ομάδες και ψάχνουμε ομάδα και στη Γερμανία. Αν αργότερα δεν βρει αυτό που θέλει στα πρωταθλήματα που τον ενδιαφέρουν, ίσως να εξετάσει πιθανή πρόταση της ΑΕΚ, αλλά ειλικρινά δεν το βλέπω πολύ πιθανό. Δεν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, διότι δεν συζητήσαμε για το οικονομικό! Σας είπα πως ενημέρωσα εξαρχής την ΑΕΚ ότι ο Τίμο δεν θέλει σ' αυτή τη φάση να παίξει στην Ελλάδα».

Έρχονται οι Σεβιγιάνοι

Το μεσημέρι αναμένονται στην Αθήνα οι Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος, για να κλείσει και τυπικά το θέμα της μετακίνησής τους στην ΑΕΚ. Ο 22χρονος αμυντικός θα αποκτηθεί δανεικός για ένα χρόνο από τη Σεβίλλη (θα εισπράξει 270.000 ευρώ) χωρίς οψιόν αγοράς, ενώ ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Ανδαλουσίας, αλλά συμφώνησε για έναν χρόνο (κι όχι για 1+1) έναντι 220.000 ευρώ. Μέχρι την Τρίτη θα ανακοινωθεί και η απόκτηση του 19χρονου δεξιού μπακ-χαφ Σωκράτη Τσουκαλά, που έμεινε ελεύθερος από την Παλέρμο και έχει ήδη συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x