Stoiximan Super League

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις…

…έναν ΠΑΟΚτσή θα βρεις! Περίπου 30 οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ την αποστολή του «Δικέφαλου του Βορρά», η οποία μετά από πτήση 2,5 ωρών αφίχθη στην γερμανική πόλη κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Ολλανδία. Το μέρος όπου ο Λάζλο Μπόλονι και οι ποδοσφαιριστές του θα δουλέψουν εντατικά το επόμενο διάστημα κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την ερχόμενη σεζόν. Δείτε πλάνα στην Web TV του www.sport-fm.gr

…έναν ΠΑΟΚτσή θα βρεις!

Περίπου 30 οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ την αποστολή του «Δικέφαλου του Βορρά», η οποία μετά από πτήση 2,5 ωρών αφίχθη στην γερμανική πόλη κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Ολλανδία. Το μέρος όπου ο Λάζλο Μπόλονι και οι ποδοσφαιριστές του θα δουλέψουν εντατικά το επόμενο διάστημα κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την ερχόμενη σεζόν.





Συννεφιά με 20 βαθμούς Κελσίου συνάντησαν στην Γερμανία, αλλά, δεν έμειναν για πολύ εκεί. Επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο που τους περίμενε έξω από το αεροδρόμιο και εν συνεχεία έφυγαν για το Άρνεμ, αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Όταν φτάσουν θα γευματίσουν όλοι μαζί, ενώ αργότερα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση.

* Μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ ταξίδεψε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος προκειμένου να ενσωματωθεί στην αντίστοιχη της Σάλκε.

Η Τούμπα, η μπουλντόζα και το... χαλί!

Το περσινό χάλι που παρουσίαζε ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας θα αντικατασταθεί από ένα νέο… πράσινο χαλί! Οι βελτιωτικές εργασίες στον χώρο του γηπέδου βρίσκονται σε εξέλιξη και πολύ σύντομα η έδρα του ΠΑΟΚ θα αποκτήσει την εικόνα που πρέπει, με τη διοίκηση να ικανοποιεί και το σχετικό αίτημα των παικτών της ομάδας.

Πιάνει το 13άρι!

Όχι του ΠΡΟΠΟ, αλλά κι αυτό καλά κέρδη προσφέρει! Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίστηκε από τη Δευτέρα, και παρότι τα νούμερα δεν ήταν ανάλογα εντυπωσιακά με εκείνα της προηγούμενης εβδομάδας, με τις 568 κάρτες που πωλήθηκαν σήμερα o ΠΑΟΚ άγγιξε το 13άρι (12.955)! Να σημειωθεί πως και στον δεύτερο κύκλο διατηρούνται οι μειωμένες τιμές (-20%).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x