Stoiximan Super League

Κι όμως… έρχεται ο Χέλγκασον!

Μπορεί η (μη) αποτελεσματικότητά του μέχρι σήμερα να μη βοηθά ιδιαίτερα να το πιστέψεις, αλλά (φαίνεται ότι) είναι αλήθεια: O Άρναρ Γκρέταρσον βρίσκεται κοντά στην πρώτη πραγματικά «δική του» μεταγραφή της ΑΕΚ! Ο νεαρός Φρέιρ Χέλγκασον, τον οποίο ανακάλυψε (και για χάρη του οποίου ταξίδεψε πρόσφατα στην Ισλανδία ο τεχνικός διευθυντής) φέρεται πολύ κοντά πλέον στην «Ένωση».

Μπορεί η (μη) αποτελεσματικότητά του μέχρι σήμερα να μη βοηθά ιδιαίτερα να το πιστέψεις, αλλά (φαίνεται ότι) είναι αλήθεια:

O Άρναρ Γκρέταρσον βρίσκεται κοντά στην πρώτη πραγματικά «δική του» μεταγραφή της ΑΕΚ!

Ο νεαρός Φρέιρ Χέλγκασον, τον οποίο ανακάλυψε (και για χάρη του οποίου ταξίδεψε πρόσφατα στην Ισλανδία ο τεχνικός διευθυντής) φέρεται πολύ κοντά πλέον στην «Ένωση».

Η μεταγραφή του 22χρονου στόπερ (που θα προστεθεί στους Δέλλα, Κάλα, Μπουγαΐδη και Μανωλά και ελπίζεται ότι θα δώσει μεγαλύτερα… διαπραγματευτικά περιθώρια στη διοίκηση στις διαπραγματεύσεις για ανανέωση με τον τελευταίο) θα κοστίσει περίπου 100.000 ευρώ.

Η Μπρέινταμπλικ, δε (όπου ανήκει) θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης του Ισλανδού -για τον οποίο, μάλιστα, δημοσιεύματα στην Ισλανδία αναφέρουν ότι ακόμα και μέσα στο Σ/Κ μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x