Stoiximan Super League

ΠΑΟ για Βιτόλο, αλλά…

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες για συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Βιτόλο, μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ισπανού με τον ΠΑΟΚ. Ο αμυντικός μέσος έφυγε από την προετοιμασία του «δικέφαλου του Βορρά» επειδή δεν δέχθηκε την μείωση αποδοχών που προτάθηκε και έρχεται στην Ελλάδα για να λύσει το συμβόλαιό του. Απαιτούνται κάποιες προϋποθέσεις, ωστόσο, για να προχωρήσουν οι «πράσινοι» το (δεδομένο) ενδιαφέρον τους για εκείνον.

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες για συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Βιτόλο, μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ισπανού με τον ΠΑΟΚ.

Ο αμυντικός μέσος έφυγε από την προετοιμασία του «δικέφαλου του Βορρά» επειδή δεν δέχθηκε την μείωση αποδοχών που προτάθηκε και έρχεται στην Ελλάδα για να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επαφή με τον Βιτόλο, υπάρχει ενδιαφέρον αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει άριστα τη θέση του αμυντικού μέσου και το κενό που άφησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ το γεγονός πως από την ΠΑΕ τηρούν σιγή ιχθύος, δείχνει κάποια πράγματα και βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Αλλά…

Καταρχάς, δεν έχει αποδεσμευτεί από τον ΠΑΟΚ και ενδεχομένως αύριο που θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της ομάδας που ακόμη ανήκει στη Θεσσαλονίκη, να μπει κάποια ειδική ρήτρα αποδέσμευσης η οποία θα τον υποχρεώνει να μην υπογράψει σε άλλη ελληνική ομάδα. Επίσης, υπάρχουν λίγες μεν, αλλά υπάρχουν κάποιες πιθανότητες, ο Βιτόλο τελικώς να τα βρει με τον ΠΑΟΚ και να μείνει φορώντας τα ασπρόμαυρα.

Δεύτερον, το γεγονός πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, δεν σημαίνει πως υπάρχει και συμφωνία. Ο Βιτόλο είναι ένας παίκτης που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να πάρει τα χρήματα που ζητάει κι από τον Ολυμπιακό επί παραδείγματι, ο οποίος επίσης ενδιαφέρεται για αμυντικό χαφ…

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x