Stoiximan Super League

Αρκά και Ουρουγουανοί αν δεν... ο Βιτόλο

Τον αρχηγό της Μίντλεσμπρο, Χούλιο Αρκά, έχει στην πρώτη θέση της λίστας του ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που δεν καταλήξει σε συμφωνία η υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο. Όπως αναφέρει η “Real News”, ο Αργεντινός μέσος αρέσει πολύ στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού ταιριάζει στο αγωνιστικό του στυλ, αν και έχει δύο ακόμα εναλλακτικές, με τους Ουρουγουανούς, Αλβάρο Αλόνσο και Μαρσέλ Νόβιτσκ της Ράμπλα Τζούνιορς.

Τον αρχηγό της Μίντλεσμπρο, Χούλιο Αρκά, έχει στην πρώτη θέση της λίστας του ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που δεν καταλήξει σε συμφωνία η υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο.

Όπως αναφέρει η “Real News”, ο Αργεντινός μέσος αρέσει πολύ στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού ταιριάζει στο αγωνιστικό του στυλ, αν και έχει δύο ακόμα εναλλακτικές, με τους Ουρουγουανούς, Αλβάρο Αλόνσο και Μαρσέλ Νόβιτσκ της Ράμπλα Τζούνιορς.

Ο Αρκά έχει προταθεί στους «πράσινους» και παρά το γεγονός ότι υπερβαίνει το… όριο ηλικίας που έχει θέσει η ομάδα αποτελεί μια εξαιρετική λύση. Είναι μέσος τόσο με ανασταλτικές, όσο και με δημιουργικές ικανότητες, ενώ «έχει» και όλη την αριστερή πλευρά. «Κουβαλάει» στις πλάτες του 11 χρόνια στην Αγγλία με τις φανέλες των Σάντερλαντ και «Μπόρο», με συνολικά 182 συμμετοχές, 96 εκ των οποίων στην Premier League. Ο Αργεντινός χαφ έχει ιταλικό διαβατήριο, ενώ κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει και τον Άρη, ο οποίος τελικά δεν τα βρήκε με τη Μίντλεσμπρο, αν και ο παίκτης ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, τονίζεται στο δημοσίευμα.

Όσον αφορά του έτερους υποψήφιους, ο Νόβιτσκ είναι 27 χρονών και παίζει αγωνίζεται ως αμυντικός και δεξιός χαφ, ενώ και ο έτερος Ουρουγουανός έχει την ίδια ηλικία, είναι αριστεροπόδαρος και διαθέτει «φαρμακερή» σέντρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x