Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός και Λοκομοτίβ για Έντγκαρ

Στο «κυνήγι» του Έντγκαρ Μπρούνο ντα Σίλβα της Γκιμαράες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την “A Bola”. Οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο στράικερ από τον πορτογαλικό σύλλογο για να καλύψουν το κενό του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος «μετακομίζει» στη Λάτσιο, αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, τονίζοντας παράλληλα ότι για τον 24χρονο στράικερ ενδιαφέρονται οι Λοκομοτίβ Μόσχας, αλλά και ομάδες από τη Γαλλία και την Τουρκία.

Στο «κυνήγι» του Έντγκαρ Μπρούνο ντα Σίλβα της Γκιμαράες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την “A Bola”.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο στράικερ από τον πορτογαλικό σύλλογο για να καλύψουν το κενό του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος «μετακομίζει» στη Λάτσιο, αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, τονίζοντας παράλληλα ότι για τον 24χρονο στράικερ ενδιαφέρονται οι Λοκομοτίβ Μόσχας, αλλά και ομάδες από τη Γαλλία και την Τουρκία.

Από την πλευρά του ο Ούλισες Σάντος, μάνατζερ του παίκτη, δεν έχει στα χέρια του καμία επίσημη πρόταση για τον πελάτη του, όπως μεταφέρει το κείμενο, ωστόσο επίκεινται αποχωρήσεις παικτών από την Γκιμαράες.

Ο πανύψηλος (1.91μ) φορ ξεπετάχτηκε από τις ακαδημίες της Παουλιστίνια, ενώ αγωνίστηκε με τις Τζόινβιλ, Σάο Πάουλο, Μπέιρα Μαρ, Πόρτο, Ακαντέμικα, Ερυθρό Αστέρα, Βάσκο ντα Γκάμα και Νασιονάλ, πριν καταλήξει στην τωρινή του ομάδα.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x