Stoiximan Super League

Κατσάδες Φερέιρα (Web TV)

Φωνές από τον Φερέιρα είχε το μενού των προπονήσεων της Τρίτης, ο οποίος δεν θέλει ούτε λεπτό να δει τους παίκτες του να χαλαρώνουν. «Πρέπει να τα δίνετε όλα στις προπονήσεις γιατί είναι σαν ματς. Δεν θέλω να κάνετε οικονομία δυνάμεων, να δίνετε όσα αντέχει ο καθένας», είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος. Δείτε βίντεο από την προετοιμασία, πως ο Φερέιρα συμβουλεύει τον Νίνη και πως ο Καραγκούνης εκτελεί τον Καρνέζη.

Φωνές από τον Φερέιρα είχε το μενού των προπονήσεων της Τρίτης, ο οποίος δεν θέλει ούτε λεπτό να δει τους παίκτες του να χαλαρώνουν.

«Πρέπει να τα δίνετε όλα στις προπονήσεις γιατί είναι σαν τα ματς. Δεν θέλω να κάνετε οικονομία δυνάμεων να δίνετε όσο αντέχει ο καθένα σας», είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.

Αποστολή στο Κίτσμπουελ: Γιώργος Σακελλαρίου

Στην συνέχεια, ο 65χρονος τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές του. «Σήμερα δεν πήγατε τόσο καλά. Υπάρχει δικαιολογία, όμως για μια φορά μόνο, λόγω της κούρασης από το φιλικό. Την Τετάρτη θέλω να σας δω καλύτερους, όπως ήσασταν και τη Δευτέρα».

Ο Πορτογάλος, είχε την απαίτηση να μαρκάρουν συνεχώς και να δίνουν υποστήριξη ο ένας στον άλλο, ώστε να κλέβουν μπάλες. Συγχρόνως, είχε ζητήσει από τους εξτρέμ να μπαίνουν στην περιοχή. Επίσης, η ανάπτυξη του Παναθηναϊκού, όπως φάνηκε και στο πρώτο φιλικό, θα περνάει κυρίως από τα πόδια του Σωτήρη Νίνη. Αυτός, ήταν κα ο κύριος αποδέκτης των παρατηρήσεων του Φερειρα. Όταν ο Νίνης πέρασε μια σωστή κάθετη στον Λέτο, ο Πορτογάλος του είπε: «Το βλέπεις; Αυτό κάνεις όταν κρατάς τη θέση σου». (Το βίντεο δείχνει τις παρατηρήσεις του Φερέιρα στον Νίνη)

«OK» ο Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης, δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Λεχ Πόζναν και ούτε προπονήθηκε το πρωί της Τρίτης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, λόγω του τραυματισμού του στο χείλος. Το απόγευμα της Τρίτης (όπως φαίνεται κι απο το βίντεο) ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στο φιλικό της Τετάρτης, με την ερασιτεχνική ομάδα του Κιτζμπούελ. Παράλληλα, κανονικά πήρε μέρος στο πρόγραμμα και ο Σωτήρης Λεοντίου.

Ο Μαρίνος είχε ένα χτύπημα κάτω από τα πλευρά το οποίο δεν είναι ανησυχητικό ενώ ο Κλέιτον ένιωσε βαρύ τον προσαγωγό του και εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο οπού διαπιστώθηκε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Τέλος, ο Μπουμσόνγκ έβαζε πάγο στο γόνατο του.

Δείτε στο βίντεο πως οι παρατηρήσεις του Πορτογάλου στον Νίνη, έπιασαν τόπο.



Δείτε στο βίντεο πως ο Καραγκούνης, εκτελέι τον Καρνέζη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x