Stoiximan Super League

Με το μυαλό στον Λάζαρο…

Δεν… έλεγε να μπει η μπάλα στο πλεχτό στη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σίβασπορ (0-0), το αγωνιστικό μέρος της οποίας επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (ρήξη πρόσθιου χιαστού, πέντε μήνες εκτός). Δύο δοκάρια είχαν οι «πράσινοι» στο ματς (Πετρόπουλος στο 37’, Καραγκούνης στο 67’), που κατά τα λοιπά δεν εντυπωσίασαν με την εικόνα τους.

Δεν… έλεγε να μπει η μπάλα στο πλεχτό στη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σίβασπορ (0-0), το αγωνιστικό μέρος της οποίας επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (ρήξη πρόσθιου χιαστού, πέντε μήνες εκτός).

Δύο δοκάρια είχαν οι «πράσινοι» στο ματς (Πετρόπουλος στο 37’, Καραγκούνης στο 67’), που κατά τα λοιπά δεν εντυπωσίασαν με την εικόνα τους.



Άργησε να βρει πατήματα στον αγωνιστικό χώρο ο Παναθηναϊκός. Παρά το γεγονός ότι είχε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος (το δοκάρι του Πετρόπουλου), η Σίβασπορ πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες.

Οι «πράσινοι», μέχρι το 30’ αρκέστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο, παρακολουθώντας τους παίκτες της τουρκικής ομάδας να κάνουν παιχνίδι. Yπήρχαν μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές και αν ο Τζόρβας δεν ήταν τόσο σταθερός στις επεμβάσεις του, τότε οι Τούρκοι θα είχαν καταφέρει να ανοίξουν το σκορ.

Απο εκεί κι έπειτα ο Παναθηναϊκός έβγαλε περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, ανέβηκε πιο ψηλά και πίεσε αρκετά σε ορισμένες φάσεις την Σίβασπορ. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στη φάση του 37’ αν από το σουτ του Πετρόπουλου, το οποίο προήλθε από μία πολύ καλή κίνηση του Έλληνα επιθετικού, η μπάλα δεν είχε σταματήσει στο δοκάρι.

Πέρα από το αγωνιστικό, το μυαλό όλων από το 26’ και μετά ήταν στον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, για τον οποίο η πρώτη διάγνωση αναφέρει ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστούστο αριστερό γόνατο, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει πέντε μήνες εκτός δράσης.

Η εικόνα του παιχνιδιού και ο ρυθμός του χάλασε στο δεύτερο μέρος. Οι πολλές αλλαγές του Φερέιρα, φαίνεται ότι δεν αποσυντόνισαν μόνο τον ίδιο τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Σίβασπορ.

Η τουρκική ομάδα έχασε την καλή κυκλοφορία της μπάλας που είχε και έτσι οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες. Η καλύτερη ευκαιρία που είχε το «τριφύλλι» να ανοίξει το σκορ ήρθε στο 67’ όταν ο Καραγκούνης εκτέλεσε με μαεστρία ένα απευθείας φάουλ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι γιατί σταμάτησε εκεί που είχε σταματήσει και από το σουτ του Πετρόπουλου στο πρώτο μέρος: Στη βάση του δεξιού δοκαριού.



Παναθηναϊκός (Αρχική): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Πετρόπουλος.

Σίβασπορ (Αρχική): Μποργκάν, Ουγκούρ, Ναβρατίλ, Φατί, Ζιγιά, Κατίρ, Μεχμέτ, Ερμάν, Τσιχάν, Καμίλ, Ενεράμο.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x