Stoiximan Super League

«Δεν χαλάει του Σάντσες στον ΟΣΦΠ»

Την αίσθηση ότι αργά ή γρήγορα ο Κάρλος Σάντσες θα πιάσει… λιμάνι έχει ο Κριστόφ Μονγκέ. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή προειδοποίησε ότι ο Ολυμπιακός δεν τρέχει μόνος του στην κούρσα για την απόκτηση του 24χρονου μέσου της Βαλανσιέν, ωστόσο -μιλώντας στην Real Sports- επέμεινε ότι οι Πειραιώτες παραμένουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Πάντως στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται για την επόμενη κίνησή τους.

Την αίσθηση ότι αργά ή γρήγορα ο Κάρλος Σάντσες θα πιάσει… λιμάνι έχει ο Κριστόφ Μονγκέ. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή προειδοποίησε ότι ο Ολυμπιακός δεν τρέχει μόνος του στην κούρσα για την απόκτηση του 24χρονου μέσου της Βαλανσιέν, ωστόσο -μιλώντας στην Real Sports- επέμεινε ότι οι Πειραιώτες παραμένουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

«Υπάρχει διαφορά ακόμα, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να χαλάσει τη μεταγραφή του Σάντσες στον Ολυμπιακό», εκτίμησε ο μάνατζερ του Κολομβιανού άσου, αφού όπως εξήγησε «ο Κάρλος θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Γνωρίζει τα πάντα για την ομάδα και θεωρεί πως θα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του, δεδομένου ότι υπάρχει και το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να εκτιμήσει πως «θα τελειώσει θετικά το θέμα τόσο για τον παίκτη όσο και για τον Ολυμπιακό». Τόνισε όμως ότι οι Πειραιώτες δεν παίζουν… μόνοι τους: «Οικονομικά ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Εκεί θέλει να πάει ο Κάρλος και είμαι αισιόδοξος. Υπάρχει, πάντως, ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Αυτό είναι αλήθεια». Στον Ολυμπιακό πάντως μετά και την προσθήκη του Γέστε, δεν πρόκειται να βιαστούν για την επόμενη κίνησή τους.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x