Stoiximan Super League

Και του χρόνου στο Ανθή Καραγιάννη η Καβάλα

Παρά τις δεκάδες διαφωνίες που υπήρχαν μεταξύ του Δήμου της Καβάλας και της διοίκησης του Α.Ο Καβάλας, οι δύο πλευρές, τελικώς, συμφώνησαν. Σε χθεσινή πολύωρη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης με τον Δήμαρχο της πόλης Κώστα Σιμιτζή, αποφάσισαν από κοινού πως το καλύτερο είναι να δηλωθεί και πάλι το «Ανθή Καραγιάννη» ως έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Παρά τις δεκάδες διαφωνίες που υπήρχαν μεταξύ του Δήμου της Καβάλας και της διοίκησης του Α.Ο Καβάλας, οι δύο πλευρές, τελικώς, συμφώνησαν.

Σε χθεσινή πολύωρη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης με τον Δήμαρχο της πόλης Κώστα Σιμιτζή, αποφάσισαν από κοινού πως το καλύτερο είναι να δηλωθεί και πάλι το «Ανθή Καραγιάννη» ως έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Παρά τα όσα δήλωναν οι δύο πλευρές στα Μέσα, η χθεσινή συζήτηση ήταν αν μη τι άλλο εποικοδομητική. Η χρήση του γηπέδου της πόλης άλλωστε, είναι κάτι που βολεύει και τις δύο πλευρές, μα πάνω από όλα, τους ποδοσφαιρόφιλους φίλους της μακεδονικής πόλης.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει ένα δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο θα είναι παρόντες οι νομικοί εκπρόσωποι και από τις άλλες παρατάξεις του Δήμου. Εκεί, θα αναλυθεί περισσότερο το πλαίσιο της νέας συμφωνίας – συνεργασίας των δύο πλευρών και κατόπιν θα δηλωθεί στην αρμόδια αρχή η έδρα της Καβάλας για την νέα περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x