Stoiximan Super League

Πέφτει αλλά ενισχύεται

Μπορεί η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας να αποφάσισε, πρωτόδικα, να ρίξει την Καβάλα στη Football League, ωστόσο, ο Σταύρος Ψωμιάδης προχωράει κανονικά την ενίσχυση της ομάδας του. Οι «Αργοναύτες» έφεραν τον Ράντοσλαβ Μπάτακ για να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή και αν τα βρουν στο οικονομικό, ο Μαυροβούνιος σέντερ μπακ θα υπογράψει συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας, αφού είναι πανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Μπορεί η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας να αποφάσισε, πρωτόδικα, να ρίξει την Καβάλα στη Football League, ωστόσο, ο Σταύρος Ψωμιάδης προχωράει κανονικά την ενίσχυση της ομάδας του.

Οι «Αργοναύτες» έφεραν τον Ράντοσλαβ Μπάτακ για να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή και αν τα βρουν στο οικονομικό, ο Μαυροβούνιος σέντερ μπακ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας, αφού είναι πανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ο θηριώδης αμυντικός, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Γκρμπιτς που μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, αναμένεται να είναι η αρχή των μεταγραφών που σχεδιάζει ο Ψωμιάδης, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών, αφού θέλει να «κλείσει» μερικούς ακόμα ποδοσφαιριστές και να ενισχύσει το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Σουμουντίκα, όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x