Stoiximan Super League

Τεστ νούμερο 4

Τον τέταρτο φετινό φιλικό αγώνα του θα δώσει σήμερα (21:00/Novasports2) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπρέντα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει σήμερα το πρωί την αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία δεν θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, για άλλη μία φορά ο Λιούμπομιρ Φέισα, αλλά και ο Φρανθίσκο Γέστε. Αντι-Σάντσες από τη Γαλλία ψάχνουν οι «ερυθρόλευκοι».

Τον τέταρτο φετινό φιλικό αγώνα του θα δώσει σήμερα (21:00/Novasports2) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπρέντα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει σήμερα το πρωί την αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία δεν θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, για άλλη μία φορά ο Λιούμπομιρ Φέισα, αλλά και ο Φρανθίσκο Γέστε. Αντι-Σάντσες από τη Γαλλία ψάχνουν οι «ερυθρόλευκοι».

Αποστολή στην Ολλανδία, Αντώνης Σαούλης

Ο Σέρβος μέσος δεν είναι ακόμα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ και ο Ισπανός χαφ ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στο γαστροκνήμιο, με αποτέλεσμα να μην δίνουν την ευκαιρία στον τεχνικό των Πειραιωτών να τους δει σε συνθήκες αγώνα. Συμμετοχή, ωστόσο, αναμένεται να πάρουν οι δύο παίκτες στο φιλικό με την Γουέστ Μπρομ στο Καραϊσκάκη, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 4 Αυγούστου, αφού δεν φαίνεται να προλαβαίνουν ούτε αυτό με τη Χέρενφεν. Ο Βαλβέρδε κόντρα στην Μπρέντα θα χρησιμοποιήσει τον Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος βγάζει μάτια στις προπονήσεις, τη στιγμή μάλιστα που ο Ραφίκ Τζεμπούρ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από κρυολόγημα.

Λύσεις από τη Γαλλία

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει την προσοχή τους σε ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής, οι οποίοι έχουν προταθεί και αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Κάρλος Σάντσες, αν και παραμένει στο στόχαστρο, πολύ δύσκολα πλέον θα αποκτηθεί και πλέον έχουν επανέλθει στο προσκήνιο οι περιπτώσεις των Καμπορέ της Μαρσέιγ, Εμβουεμπά της Λοριάν και Κάλστρομ της Λιόν. Ο πρώτος έχει προταθεί και το θέμα του μπορεί να… προχωρήσει, όπως και ο δεύτερος, ενώ ο Σουηδός χαφ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στους «λιονέ», αλλά παραχωρείται. Υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση εξακολουθεί να παραμένει ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x