Stoiximan Super League

Τα λένε για χαφ…

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει σήμερα ή το αργότερο αύριο ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να συζητήσουν για τον αμυντικό χαφ που θα πάρει ο Ολυμπιακός. Ο Ισπανός έχει μία λίστα 20 ποδοσφαιριστών και από αυτή θα επιλέξει τον παίκτη που θα προσθέσει στο ρόστερ του, με τη λογική να λέει για κλασικό κόφτη, αν και δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη η απόκτηση παίκτη στυλ Μοντέστο.

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει σήμερα ή το αργότερο αύριο ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να συζητήσουν για τον αμυντικό χαφ που θα πάρει ο Ολυμπιακός.

Ο Ισπανός έχει μία λίστα 20 ποδοσφαιριστών και από αυτή θα επιλέξει τον παίκτη που θα προσθέσει στο ρόστερ του, με τη λογική να λέει για κλασικό κόφτη, αν και δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη η απόκτηση παίκτη στυλ Μοντέστο, αφού μετά τον Γάλλο και τον Ιμπαγάσα υπάρχουν οι Ουρτάδο, Σουμπίνιο που δεν πείθουν και ο Φέισα που αποτελεί ερωτηματικό.

Ούτως ή άλλως ο πρώτος παίκτης που είχε ζητήσει ο Βαλβέρδε ήταν ο Κάρλος Σάντσες από τη Βαλενσιέν, αλλά λίγο το Κόπα Αμέρικα, λίγο οι απαιτήσεις του γαλλικού συλλόγου έχουν αφήσει την όλη υπόθεση για τα καλά στον «πάγο». Ο Κολομβιανός παραμένει η πρώτη λύση στην λίστα του τεχνικού των πρωταθλητών Ελλάδος και μια νέα επαφή με την ομάδα του είναι πιθανή, αν και οι εναλλακτικές είναι πολλές.

Από το Championnat, μάλιστα, υπάρχουν οι λύσεις των Κάλστρομ της Λιόν, Καμπορέ της Μαρσέιγ, Εμβουεμπά της Λοριάν, Μάρτιν της Σοσό και Ζέλσον Φερνάντες της Σεντ Ετιέν. Δυνατά «παίζει» και το όνομα του Ντιαρά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και είχε αγωνιστεί ως δανεικός στη Μονακό.

Επίσης, στα υπ’ όψιν βρίσκονται και οι Πόουλσεν της Λίβερπουλ, ο Μπερναντέλο της Αλμερία και ο Μαντούρο της Βαλένθια, ενώ στην ΠΑΕ έχουν προταθεί οι Τισόνε της Σαμπντόρια, Γεμντά της Μπενφίκα, Κλαουντεμίρ της Κοπεγχάγης και Καουτίνιο της Πολόνια.

Και Τζιόλης

Η δυσαρέσκεια που υπάρχει μέχρι στιγμής προς το πρόσωπο του Μόισες Ουρτάδο, είναι δεδομένη. Ο Βαλβέρδε πιστεύει πολύ στον συμπατριώτη του, ο οποίος είναι η αλήθεια ότι καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες, αλλά δεν είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη θέση. Αν τελικά αποφασίσει ο προπονητής του Ολυμπιακού ότι χρειάζεται κι άλλον χαφ, τότε δεν αποκλείεται να «παίξει» δυνατά ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος είναι παίκτης με χαρακτηριστικά που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις του Βαλβέρδε.

Μένει 25άδα

Οι 27 ποδοσφαιριστές που είχε πάρει μαζί του στην Ολλανδία θα αποτελέσουν και το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Από θα κοπούν 3-4 ποδοσφαιριστές για να φτάσουν στους 25 με τους οποίους θέλει να δουλεύει ο Βαλβέρδε, αφού θα προστεθούν ο Ποτουρίδης, αλλά και μία μεταγραφή ακόμα.

Σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο Γκαλίτσιος, ο οποίος ούτως ή άλλως συμπεριλήφθηκε για να πάρει χρόνο συμμετοχής, να τον δουν ξένοι σκάουτερ και να έρθει κάποια πρόταση για την απόκτησή του. Επίσης στα… φαβορί προς αποχώρηση είναι και ο Σουμπίνιο, ο οποίος δεν έχει πείσει, ενώ καταλαμβάνει και θέση ξένου. Κάταϊ και Γκρμπιτς θα παλέψουν για μία θέση, με τον παίκτη που θα …περισσέψει να δοθεί δανεικός, χωρίς να αποκλείεται να παραμείνουν και οι δύο, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους Ποτουρίδη, Παπάζογλου για το κέντρο της άμυνας και Χολέμπας, Βαλεριάνο για τα αριστερά, με τη θέση στην οποία θα αποφασιστεί να παίξει ο Μαρκάνο να αποτελεί το «κλειδί» στην όλη υπόθεση.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x