Stoiximan Super League

Αποκαλυπτήρια χωρίς Γέστε και Φέισα

Χωρίς τα δύο νέα του μεταγραφικά αποκτήματα, Φραν Γέστε και Λιούμπομιρ Φέισα, θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός μπροστά στο κοινό του την Γουέστ Μπρομ, στο φιλικό της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη. Οι δύο παίκτες δεν είναι ακόμα έτοιμοι και έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να μην τους χρησιμοποιήσει. Την Παρασκευή πιθανότατα το ραντεβού του Ισπανού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Χωρίς τα δύο νέα του μεταγραφικά αποκτήματα, Φραν Γέστε και Λιούμπομιρ Φέισα, θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός μπροστά στο κοινό του την Γουέστ Μπρομ, στο φιλικό της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη. Οι δύο παίκτες δεν είναι ακόμα έτοιμοι και έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να μην τους χρησιμοποιήσει.

Τόσο ο Ισπανός όσο και ο Σέρβος έκαναν και το απόγευμα της Τετάρτης ειδικό πρόγραμμα και τέθηκαν εκτός πλάνων του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» για το φιλικό με την αγγλική ομάδα. Αμφότεροι, όμως, θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν την αποστολή στο κυριακάτικο φιλικό με την Κατάνια.

Δυναμικό «παρών» από τον κόσμο

Στις κερκίδες του Καραϊσκάκη αναμένεται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, να παραβρεθούν περισσότεροι από 20 χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού, καθώς τα διαρκείας ισχύουν κανονικά ενώ ήδη έχουν πωληθεί έξι χιλιάδες εισιτήρια.

Την Παρασκευή το ραντεβού

Μετά το φιλικό με την Γουέστ Μπρομ - δηλαδή την Παρασκευή - θα γίνει τελικά το ραντεβού του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο οποίο θα συζητηθούν και τα μεταγραφικά θέματα. Σε αυτή τη συνάντηση θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση του αμυντικού μέσου και αν αυτή τελικά θα είναι σε συνάρτηση με πιθανή αποχώρηση του Μοισές ή όχι. Εξάλλου, υπενθυμίζεται ότι με τα έσοδα από το μάρκετ πουλ της UEFA που παίρνουν οι "ερυθρόλευκοι" εξ ολοκλήρου, τα δεδομένα στο... παζάρι μπορεί να είναι διαφορετικά για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x