Stoiximan Super League

Στην Τούμπα οι επενδυτές!

Στις 19:30 στην Τούμπα θα γίνει το πολυαναμενόμενο ραντεβού επενδυτών και εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Σαχπατζίδη να επιμένει ότι ο συνεργάτης του Βασίλης Φλωρίδης πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, δίνοντας ως αντάλλαγμα έξι εκατομμύρια ευρώ. Στις 21:00 η με Βαλερένγκα.

Στις 19:30 στην Τούμπα θα γίνει το πολυαναμενόμενο ραντεβού επενδυτών και εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Σαχπατζίδη να επιμένει ότι ο συνεργάτης του Βασίλης Φλωρίδης πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, δίνοντας ως αντάλλαγμα έξι εκατομμύρια ευρώ.

«Στις προθέσεις του κ. Φλωρίδη είναι να βάλει 6 εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να πάρει το 51%. Σε εμένα αρκεί το 10%. Έβαλα μέχρι τώρα 800.000 ευρώ και θα βάλω άλλες 700.000», υποστήριξε ο Σαχπατζίδης στο «dikisports».

Λίγη ώρα δηλαδή πριν από τη ρεβάνς με την Βαλερένγκα, όπου οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να επισφραγίσουν την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, οι επενδυτές καλούνται να φανούν συνεπείς στις δεσμεύσεις τους, επισφραγίζοντας την προφορική συμφωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x