Stoiximan Super League

Αναλαμβάνει πρόεδρος ο Φλωρίδης!

Δια στόματος του ίδιου του Βασίλη Φλωρίδη επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει οριστική συμφωνία για μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Το νέο όπως όλα δείχνουν «αφεντικό» της ομάδας αποκάλυψε ότι αναλαμβάνει άμεσα ρόλο προέδρου, πλαισιωμένος από τους Ζαγοράκη και Βρύζα που θα είναι στο εξής αντιπρόεδροι. Πότε και με ποιο τρόπο θα μπουν 7 εκατ. ευρώ! Το www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Δια στόματος του ίδιου του Βασίλη Φλωρίδη επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει οριστική συμφωνία για μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Το νέο όπως όλα δείχνουν «αφεντικό» της ομάδας αποκάλυψε ότι αναλαμβάνει άμεσα ρόλο προέδρου, πλαισιωμένος από τους Ζαγοράκη και Βρύζα που θα είναι στο εξής αντιπρόεδροι.

Όλα αυτά λίγα μόλις λεπτά μετά την επιβλητική νίκη με σκορ 3-0 επί της Βαλερένγκα που έδωσε στον «δικέφαλο» την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το www.sport-fm.gr σάς ενημερώνει για τις πρώτες κινήσεις τον επενδυτών σύμφωνα με τα όσα έχουν συμφωνηθεί:

1) Την Παρασκευή (5/7) ο Φλωρίδης δεσμεύτηκε να βάλει 500.000 ευρώ.

2) Τη Δευτέρα θα μπουν στα ταμεία 250.000 ευρώ και από τον Γιώργο Σαχπατζίδη, ο οποίος σημειωτέον είχε δώσει άλλα τόσα για την μεταγραφή του Γεωργιάδη. Αμέσως-αμέσως λοιπόν συγκεντρώθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ.

3) Και το σημαντικότερο: Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο προβλέπεται να κατατεθούν 6 εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμό του Ερασιτέχνη, ο οποίος με τη σειρά του θα κινήσει τις διαδικασίες για ανάδειξη διοίκησης Πρωτοδικείου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x