Stoiximan Super League

Άπαντες παρόντες με Χετάφε

Όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του συμπεριέλαβε για τον αποψινό αγώνα με τη Χετάφε (21:00, Conn-X/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) ο Μανόλο Χιμένεθ. Η «Ένωση» στο πιο δυνατό φιλικό της μέχρι τώρα, θέλει να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο τα όσα έχει δουλέψει μέχρι στιγμής στην προετοιμασία και να «αποκαλυφθεί» με τον ιδανικότερο τρόπο μπροστά στο κοινό της.

Όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του συμπεριέλαβε για τον αποψινό αγώνα με τη Χετάφε (21:00, Conn-X/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) ο Μανόλο Χιμένεθ.

Η «Ένωση» στο πιο δυνατό φιλικό της μέχρι τώρα, θέλει να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο τα όσα έχει δουλέψει μέχρι στιγμής στην προετοιμασία και να «αποκαλυφθεί» με τον ιδανικότερο τρόπο μπροστά στο κοινό της.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται αν παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1 και τους Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, Καράμπελα, Δέλλα, Μανωλά και Γεωργέα στην άμυνα, Μάκο και Καφέ στο κέντρο, Μπέλεκ στην επίθεση και τους Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν και Λυμπερόπουλο τριάδα πίσω του. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπει από την αρχή ο Κάλα, αν και θα δοθούν ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Μετά την πρωινή προπόνηση που έχει στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ο προπονητής του «Δικεφάλου» ανακοίνωσε στην αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στους Ισπανούς, από την οποία απέκλεισε τον Μπουγαΐδη, ο οποίος και σήμερα ακολούθησε ατομικό. Στο πρόγραμμα πήραν μέρος για άλλη μία ημέρα οι υπό δοκιμήν Τσίτας και Φέτσης.

Την 22άδα που πήρε ο Χιμένεθ αποτελούν οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καράμπελας, Δέλλας, Κοντοές, Μανωλάς, Γεωργέας, Χέλγκασον, Κάλα, Εγγλέζου, Γκερέιρο, Μάκος, Γκέντσογλου, Καφές, Κλωναρίδης, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Λαγός, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος, Γκούντγιονσεν.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x